Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce s-a descoperit despre Gheorghe Dincă în Italia! Făcea parte dintr-o rețea de proxenetism?!

Răsturnare de situație în cazul Caracal! După ce în spațiul public au apărut informații că Gheorghe Dincă ar fi făcut parte dintr-o rețea de proxenetism, jurnalistul Radu Tudor susține că poliția italiană i-a transmis că bărbatul de 66 de ani nu figurează în baza lor de date.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Tudor a prezentat marți seară, la Antena 3, mesajul transmis de poliţia italiană pentru postul nostru de televiziune în legătură cu activitatea lui Gherghe Dincă în Italia.

„Am contactat poliţia italiană şi, din surse oficiale din poliţia din Italia, nu există niciun fel de informaţii sau date despre Gheorghe Dincă în vreo bază de date în Italia”, a precizat Radu Tudor, citat de antena3.ro.

Nu există nicio informație privind vreo infracțiune săvârșită de Gheorghe Dincă în Italia sau elemente care să ateste vreo legătură infracțională cu filiere ce țin de prostituție sau alte încălcări ale legii.

În baza de date a Poliției italiene nu mai există nici măcar datele de intrare sau ieșire din Italia ale lui Dincă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate