Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu a recunoscut în fața procurorilor că a violat-o pe Luiza Melencu

Răsturnare de situație în cazul Caracal după ce Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiceanu au fost puși față în față la DIICOT.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Ștefan Risipiceanu și Gheorghe Dincă au fost duși din nou la DIICOT astăzi. Cei doi au stat față în față și au dat declarații despre momentele în care și-au bătut joc de Luiza Melencu. 

Citeste si: Tânără însărcinată din Pitești batjocorită de medicul care trebuia să o trateze. Medicul i-a făcut avort la lanterna telefonului „fără anestezie, ca în Evul Mediu”

Citeste si: Asistenta din Vaslui bătută de soțul psiholog ar fi fost otrăvită cu antigel. Substanța era pusă în diferite băuturi chiar de către soțul ei

Citeste si: What's Up, snopit în bătaie de polițiști? "L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele! Din această cauză l-a și mușcat de picior pe unul dintre ei"

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu a recunoscut în fața procurorilor că a violat-o pe Luiza Melencu

Complicele lui Dincă nu a mai rezistat presiunilor procurorilor și a recunoscut că a violat-o pe victima criminalului din Caracal.

Ștefan Risipiceanu neagă alte forme de violență despre care a povestit Gheorghe Dincă. Avocatul Tonel Pop a precizat, miercuri, că Ştefan Risipiţianu a recunoscut în faţa procurorilor DIICOT că a violat-o pe Luiza Melencu, însă nu recunoaşte alte fapte de violenţă asupra tinerei, scrie Mediafax.

Ştefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât şi Dincă, ar fi violat-o pe tânără.

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, a declarat, tot miercuri, că raportul FBI pe oasele găsite la liziera unei păduri sunt neconcludente: „Avocaţii mi-au spus că oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăieşte”.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate