WOW

Răsturnare de situaţie în cazul chinezului care a tranşat şi a fiert o familie într-un apartament din Colentina! Ce s-a aflat în urmă cu puţin timp

Cazul halucinant al chinezilor care au comis, la Bucureşti, în urmă cu mai bine de 20 de ani, un dublu asasinat ca-n filmele de groază, continuă să şocheze, întrucât, de curând, judecătorii i-au dat planurile peste cap unuia dintre vinovaţi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Răsturnare de situaţie în cazul chinezului care a tranşat şi a fiert o familie într-un apartament din Colentina! Ce s-a aflat în urmă cu puţin timp
 
O crimă absolut terifiantă a avut loc în 1995, în Bucureşti, atunci când doi soţi chinezi au fost ucişi în propria locuinţă de doi co-naţional. Deşi voiau doar să fure nişte bani, cei doi nu s-au mulţumit cu ce au găsit în casă şi i-au măcelărit.  I-au strâns de gât cu funii pe cei doi soţi, după care le-au tranşat corpurile cu un fierăstrău, le-au fiert măruntaiele şi au încercat să le arunce în wc. Sadismul celor doi nu s-a oprit aici, întrucât mustaţa bărbatului ucis au pus-o într-o solniţă de sare, iar înainte să plece din casa lor s-au pus la masă şi au băut câte un pahar de Cola, amprentele dându-i de gol. 

 

Dacă  Li Zong Chang a fost condamnat la 23 de ani şi opt luni de închisoare, celălalt complice, Zhao Tun Guo, a fost eliberat dintr-o eroare judiciară. 
 
Li Zong Chang a beneficiat de o reducere a pedepsei, cu doi ani, după noul cod penal, aşa că a ajuns la 21 de ani şi opt luni. El urma să fie eliberat, însă judecătorii i-au respins însă, până acum, toate cererile de eliberare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune