Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal! Alexandra nu a sunat de trei ori la 112

Crimele din Caracal: Alexandra a sunat de 5 ori la 112

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal! Alexandra Măceșanu nu a sunat de trei ori la 112, ci de cinci ori!

Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal! Alexandra nu a sunat de trei ori la 112

Jurnaliștii de la Antena 3 au aflat că victima criminalului de la Caracal, Alexandra Măceșanu, a sunat de mai multe ori la Serviciul de Urgență ca să ceară ajutor.

De fiecare dată, fata a încercat să ofere detalii despre locul în care se află, pentru ca anchetatorii să o poata localiza și să o poată salva din mâinile lui Gheorghe Dincă. Dacă până acum s-a spus că Alexandra a vorbit de trei ori cu operatorii, atunci când a sunat la 112, acum apar informații potrivit cărora adolescenta a sunat de 5 ori!

Imagini cu mașina în care se aflau criminalul de la Caracal și Alexandra, imediat după ce a sechestrat-o! Ce se vede pe filmare

Imagini cu mașina în care se aflau criminalul de la Caracal și Alexandra, imediat după ce a sechestrat-o, au fost făcute publice. Ce se vede pe filmarea de pe camerele de supraveghere.

fara descriere

Gheorghe Dincă a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce o avea în mașină, alături de el, pe Alexandra, fata pe care tocmai o răpise. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede mașina de culoare argintie care iese din Caracal și, nouă minute mai târziu, se întoarce în oraș.

"Imaginile din dosarul anchetatorilor cu masina criminalului imediat dupa ce Alexandra s-a urcat in ea. Pleaca cu fata si dupa 9 minute se intoarce cu ea in Caracal. Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă. ”Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani.

El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 66 de ani. Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci ”să mergem într-un loc”, i-a zis el. Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. ”Fata nu s-a speriat”, povestește el. Alexandra s-a opus, dar ”am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, le-a povestit criminalul anchetatorilor", a scris în dreptul imaginilor jurnalista Simona Gherghe, pe contul său de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate