Răsturnare de situație în cazul elevului despre care s-a spus că s-a sinucis pentru că nu a luat bacalaureatul! Ce au descoperit medicii legiști

George, elevul din Argeș care nua a luat bacalaureatul, nu s-ar fi sinucis. Descoperirea făcută de medicii legiști schimbă tot.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

George a murit la doar 18 ani, după ce s-a certat crunt cu părinții lui din cauza notelor pe care le-a luat la examenul de bacalaureat. Fostul elev de la Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni, Argeș, a terminat profilul Matematică-Informatică. El a obținut 3.,2 la Matematică, 3,5 la Biologie și 6,5 la Limba și Literatura Română.

Tatăl lui l-a găsit fără suflare în casă, iar mama lui se afla în acele momente în drum spre casă. Femeia se întorcea din străinătate și a primit vestea devastatpoare cu câteva site de kilometri înainte de a ajung acasă.

Citeste si: Declarație șocantă la Puterea dragostei! ”Dacă eram în locul lui Zănoagă, eu îl băteam până acum pe Jador”

fara descriere

De ce a murit elevul

Inițial anchetatorii s-au gândit că rezultatele mici obținute la examenul de balacaureat l-ar fi determinat pe adolescent să se sinucidă. Se pare, însă, că moartea lui George a fost doar un accident și că el nu și-a dorit, de fapt, să-și pună capăt zilelor.

Potrivit celor mai noi informații, băiatul din Argeș s-ar fi electrocutat din greșeală în timp ce încerca să repare niște boxe care nu mai funcționau.

sursă foto: captură video

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate