Declarație șocantă la Puterea dragostei! ”Dacă eram în locul lui Zănoagă, eu îl băteam până acum pe Jador”

Hamude a vorbit despre trio-ul de la Puterea dragostei Jador-Simina-Alex Zănoagă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Mai sunt puține momente și se vor anunța marii câștigători ai primului sezon de la Puterea dragostei! Până atunci însă, în casă, spiritele s-au încins și parcă nimeni nu mai are răbdare.

Cel mai afectat de tot ce se întâmplă în show pare a fi Alex Zănoagă, concurentul care, timp de câteva luni bune, a fost nevoit să suporte atacurile venite din partea lui Jador, primul iubit din show al partenerei sale, Simina. ”Este un tip rezistent totuși! La câte i-a făcut și i-a zis manelistul, mă mir că nu a fost mai nervos de atât”, a spus Rafaello, fostul său coleg de cameră din competiția amoroasă.

Citeste si: Vine furtuna semicelulară în România! Este "mama tuturor furtunilor"! Vedem și la noi ce s-a întâmplat în Grecia?!

Citeste si: Doliu uriaș la Hollywood. Cunoscuta actriță Denise Nickerson a murit la 62 de ani! A devenit celebră în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”

Citeste si: Acest băiețel vinde chibrituri pe stradă. Pentru ce speră să strângă suma de 400 de lei: „E un copil și are visuri”

fara descriere

Hamude a făcut o afirmație șoc despre Jador! ”Mi-ar fi fost foarte greu! Nu aș fi rezistat”

Rafael a fost completat și de un alt concurent din casă. Astfel, Într-un live exclusiv, în premieră pentru WOWbiz.ro, Hamude a făcut o afirmație șoc despre Jador! ”Este prietenul meu, țin la el și îl prețuiesc. Însă, eu, ca bărbat, nu aș fi suportat niciodată să îi facă avansuri iubitei mele la nesfârșit! Glumind un pic, dacă eram în locul lui Zănoagă, eu îl băteam până acum pe Jador! Nu aș fi rezistat, jur! Mi-ar fi fost foarte greu. Însă, până la urmă e OK, bine că, în casă, între ei nu au degenerat lucrurile și Alex a ajuns în finală fără a face gesturi extreme”, a declarat, zâmbind, Hamude.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate