Răsturnare de situație în cazul Veronicăi din Blăgești. Și-a plănuit propria răpire, însă a fost prinsă cu minciuna

Planul pus la cale de Veronica din Blăgești a dat peste cap tot cazul de răpire și viol pe care l-a semnalat.


In articol:

Veronica din Blăgești a spus public că a fost răpită de trei bărbați și violată de unul dintre ei. S-a descoperit că, de fapt, nu a avut loc nici o răpire ca în filme sau vreun viol îngrozitor.

Veronica era nemultumită de prestațiile soțului ei din dormitor, așa că a dorit să aibă parte de aventura vieții ei.

Zis și facut! Însă planul ei a eșuat, pentru că Niculiță, cel acuzat de viol, a adus dovezi incontestabile ale minciunii femeii.

Bărbatul acuzat și că ar fi mituit autoritățile ca să scape basma curată, arată că de fapt, Veronica s-a distrat în compania lui și a celorlalți doi bărbați, arătând și frânturi din conversațiile avute cu ea.

Scenariul gândit de Veronica îi lasă pe toți muți de uimire. Ea și-a lăsat soțul dormind liniștit acasă și a plecat la întâlnirea cu Niculiță, bărbatul cunoscut pe Facebook. Din păcate pentru Veronica Ștegaru, soțul s-a trezit mai devreme și a început să o sune pentru a afla unde este de atâta vreme. Tânăra a pus la cale un plan demn de filme pentru a-și acoperi infidelitatea.

Femeia a spus că este coadă la magazinul din sat unde se dusese pentru a lua o sticlă de suc, însă soțul nu a fost prea convins, iar după mai multe ore, a dat-o disparută pe soția

lui.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Alarmată ca soțul ei tot insistă cu telefoanele, Veronica a plecat în grabă de la întâlnirea intimă și a ajuns pe marginea drumului. Un bărbat de 44 de ani a dus-o până la poliția din Bârlad, unde a declarat că a fost răpită, legată la ochi, dusă departe de casă de către rapitori

și violată cu bestialitate.

Oamenii legii nu au crezut ce a spus femeia, deși detaliile inventate de Veronica lăsau loc de interpretări. Ea nu a vrut nici să depună plângere, nici să fie dusă la Medicină Legală pentru a se vedea dacă într-adevar a fost sau nu agresată sexual.

Soțul alarmat de dispariția Veronicăi, a fost chemat de politiști pentru a-și lua nevasta acasă.

El a crezut fiecare cuvânt spus de soția lui, fără să se gândească vreo secundă că femeia lui a fost necredincioasă.

Citeste si: Fiica unui sportiv cunoscut, atac după moartea regretatei Cristina Țopescu! Îi aduce acuzații grave Monicăi Pop

Citeste si: Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică Junior, care atunci când erau iubiți a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public”

Citeste si: BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

Reacția incredibilă a "violatorului"

Niculiță, bărbatul acuzat de fapte greu de imaginat, a rămas șocat când a aflat ce spune femeia despre el. Bărbatul a decis să facă lumină și să scape de acuzațiile grele care i se aduc pe nedrept. El a demonstrat, cu dovezi solide, că el și Veronica stabiliseră de comun acord să se întâlnească, mai ales că se cunoșteau din școală, fiind foști colegi.

De asemeni, a pus la dispoziție și o inregistrare în care se poate observa că femeia nu era deloc forțată să meargă în mașină alături de cei trei bărbați. Ba mai mult, râdea cu gura până la urechi, participa activ la discuțiile deocheate și chiar își "lauda" soțul pentru "performanțele" lui din patul conjugal.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies