Răsturnare de situație la Puterea dragostei! Revin în casă Andy, None și Adrian?! "Dacă ne întoarcem, e grav tare pentru unii"

Răsturnare de situație la Puterea dragostei! Revin în casă Andy, None și Adrian înainte de Marea Finală?! "Dacă ne întoarcem, e grav tare pentru unii"

Autor: R.L.

In articol:

Răsturnare de situație la Puterea dragostei! Revin în casă Andy, None și Adrian, înainte de finala emisiunii prezentate de Andreea Mantea?!

Răsturnare de situație la Puterea dragostei! Revin în casă Andy, None și Adrian?! "Dacă ne întoarcem, e grav tare pentru unii"

Recent, Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, scria pe Instagram și îi ataca pe tinerii care se află acum în casă. Oare la cine se referea?! Andy a intervenit și el, a dat share postării și a făcut scurte comentarii.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

"Suntem șmecheri și sunăm foștii fetelor din emisiune să plângem și să le cerem sfaturi. Masculilor! Eu știam că fiecare bărbat are vrăjeala lui, nu-l suni pe fostul respectivei ca să-i furi vrăjeala. Știi ce zic?", a scris Adrian. Andy a distribuit postarea și a adăugat: "Băi, mereu a fost pe dreptate nebunu'".

Citeste si: Bianca și Alex Zănoagă, schimb de replici acide la Puterea Dragostei! ”Băi cadavru opărit ce ești!”

Citeste si: Ricardo de la Puterea dragostei, atac la Raluca! "Nu poți cere să fii respectată dacă tu apari pe site-uri porno"

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei a primit o scrisoare neașteptată de la Raluca! Din America, el i-a transmis un singur mesaj înapoi: „Ești penibilă!”

"Șmecherie în emisiunea asta la unii.

Dar ați uitat când vă milogeați de noi să facem poze cu voi, să vă postăm ca să vă dea lumea follow și vă închideam ușa în nas la hotel pentru că nu voiam să stăm cu voi și erați insistenți?", a mai scris Adrian și le-a dat tag lui Andy și None. "Bine punctat! Dacă ne întoarcem, e grav tare pentru unii", a spus Andy.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca a explicat de ce nu a fost la plajă în Turcia, alături de ceilalți concurenți de la Puterea Dragostei

Puterea dragostei 27 iunie. Deea sare la gâtul lui Mary! Fetele sunt uluite: "Credeam că sunteți prietene, nu mai înțeleg nimic!"

Simina și Jador, schimb genial de replici la Puterea Dragostei! Zănoagă a intervenit imediat

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Decizia momentului despre CERTIFICATUL VERDE! Anunțul făcut de Rafila astăzi, 3 decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu uriaș în România: Miliardarul a murit în chinuri. „Îngerul” copiilor nevoiași a lăsat un gol imens în sufletul tuturor FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies