Ricardo de la Puterea Dragostei a primit o scrisoare neașteptată de la Raluca! Din America, el i-a transmis un singur mesaj înapoi: „Ești penibilă!”

Ricardo de la Puterea Dragostei a primit o scrisoare de la fosta lui iubită, Raluca. Ce i-a transmis fosta concurentă tânărului și cum a răspuns el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Raluca și Ricardo au trăit o poveste de iubire care a impresionat sute de mii de fani. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei păreau extrem de fericiți împreună, în ciuda certurilor pe care telespectatorii le-au văzut la televizor și, după plecarea lor din show-ul de la Kanal D, fanii așteptau o cerere în căsătorie. Lucrurile nu au descurs deloc așa, iar ei și-au spus adio la scurt timp după întoarcerea lor din vacanța din Grecia.

fara descriere

Ricardo a plecat în Statele Unite ale Americii, acolo unde anunțase de mult timp că va merge, iar Raluca s-a împăcat cu fostul ei iubit. Deși au ajuns la un acord comun, stabilind că nu vor mai vorbi unul despre celălat și că nu vor face dezvăluiri legate de relația lor sau lucruri neștiute de public, ei au ajuns în scurt timp la cuțite. Totutul a pornit după ce Raluca a menționat într-unul din vlog-urile de pe pagina ei de YouTube că în emisiune a fost terfelită de cei doi bărbați cu care cuplat, Adrian și Ricardo.

fara descriere

Ricardo nu a reacționat deloc bine la cele spuse de fosta lui iubită și a taxat-o dur. Într-un mesaj video publicat pe pagina lui de Instagram și-a anunțat fanii că va face și el la rândul lui un vlog în care va face dezvăluiri despre Raluca și care îi va face pe susținătorii ei să-și schimbe părerea despre ea pentru totdeauna. Mai mult, el a spus și că frumoasa tânără în vârstă de 24 de ani a amenințat că îl va da în judecată dacă va mai vorbi în public despre ea și o va jigni.

fara descriere

Ce scrisoare a primit Ricardo de la Puterea Dragostei despre Raluca

Raluca de la Puterea Dragostei s-a ținut de cuvânt și, după ce a aflat că Ricardo vrea să facă un vlog despre ea, i-a trimis o scrisoare. Prin intermediul avocatei ei, fosta concurentă l-a anunțat pe acesta că îl va da în judecată dacă va vorbi despre ea în încercarea de a-i distruge imaginea.

Fără să se sperie de notificarea primită, Ricardo i-a transmis fostei iubite: „Ești mai penibilă ca Moș Crăciun! Abia aștept să postez vlogul acum”

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei ripostează! Vlog-ul în care spune tot adevărul despre Raluca: „Nu aș fi vorbit, dar când sunt luat peste picior...”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Mary! I-a transmis acesteia un mesaj extrem de acid și a insinuat că se prostituează

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate