Răsturnare de situaţie! Maria Ghiorghiu ar putea şti unde este Elodia: „Văd drumul spre pădure şi un sac negru"

Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Cazul morţii Elodiei Ghinescu este unul dintre cele mai mediatizate din România încă de când avocata a dispărut. Soţul ei, Cristian Cioacă, a fost acuzat de uciderea ei şi condamnat la închisoare pe viaţă, dar întreaga poveste este încă învăluită în mister şi toată lumea se întreabă unde este cadavrul femeii. 
 
Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi din ţară, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Ea a povestit cum a văzut cu ochii minţii o persoană care agăţa un sac într-un copac. Deşi a nu a spus că trupul era al Elodiei, a specificat că era vorba de o crimă unde cadavrul nu a fost descoperit încă, la fel ca în cazul avocatei ucise de soţul poliţist. 
 
 
„În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.
 
Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru.
Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa.
 
Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agăţat în crengile copacului înverzit. Persoana care a facut aceasta nu o vedeam decat din spate si părea ca era cocoţat pe ceva mai inalt de a putut ajunge la crengile copacului.
 
Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui "balotul" negru  in copac.
 
Dragii mei, vom auzi de aceasta posibilă crimă fara cadavru, dar pâna la urmă acesta va fi gasit in copac agaţat.  
 
Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Săi, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinţa, Amin", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Doliu în familia lui Gabriel Oprea! ”Se spune că oamenii plăcuţi lui Dumnezeu pleacă mult prea devreme la El”

Război între concurenţii de la „Insula iubirii”! Hamude, acuzat că ar fi bătut-o pe Loredana! Cum răspunde bărbatul care a topit inimile a milioane de femei

Cel mai delicios ghiveci de legume. Rețeta siciliană. E absolut delicios și slab în calorii

Iuliana Luciu, scrisoare emoţionantă: ”Să mă ierţi că am crescut”

Mari de la Insulă a spus adevărul despre relaţia cu ispita Cristi! Ce s-a întâmplat cu cei doi, după ce au ajuns în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies