Răsturnare incredibilă de situație! Alex Bodi a contestat la Judecătorie amenda primită de la  Poliția rutieră, după ce a fost prins prin localitate cu 104 kilometri la oră

Alex Bodi a contestat la Judecătorie amenda pe care a încasat-o săptămâna trecută.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

UPDATE: Alex Bodi a depus la Judecătoria Sectorului 1 o acțiune prin care contestă procesul verbal pe baza căruia a fost trimis în carantină instituționalizată. Omul de afaceri nu a contestat amenda de circulație, așa cum s-a afirmat în știrea inițială. 

Știrea inițială:

Alex Bodi a contestat la Judecătorie amenda primită pe 23 iunie. Presa a relatat că Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a ajuns în carantină instuționalizată, după ce a fost prins de polițiști că circula cu peste 100 de kilometri la oră pe șoseaua din Pipera. El trebuia să fie în izolare la domiciliu. (citește adevărul despre relația dintre Bianca și Cătălin Botezatu)

Citeste si: Soc in lumea mondena! Alex Bodi s-a intors la Bianca Dragusanu. Cum au fost fotografiati cei doi

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Familia Drăgușanu este în doliu. A murit: "Ne vei zâmbi din cer"

Citeste si: Bianca Drăgușanua recurs la un gest uluitor, pentru a-i mulțumi Lui Dumnezeu!

Alex Bodi era la volanul bolidului său, un Lamborghini, în momentul în care a fost prins de radar. El conducea cu viteză de 104 km/h într-o zonă în care existau restricții de circulație de 50 km/h. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a fost dus de polițiști în carantină instituționalizată pentru că a încălcat legea. Potrivit surselor judiciare citate de Gândul.ro, Alex Bodi se afla în izolare în perioada 13 – 26 iunie și nu avea voie să se plimbe cu mașina pe străzi.

Alex Bodi a contestat la Judecătorie amenda. A fost sancționat cu 2.175 lei

Potrivit Hotărârii 476/ 16,06. 2020, ANEXA 2, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, „persoanele care nu respectă măsurile de carantină/izolare la locuință/altă locație sunt introduse în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile și obligate să suporte contravaloarea cazării și hrănirii pe perioada carantinei instituționalizate”. El a primit și o amendă în valoare de 2.175 de lei.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Alex Bodi a contestat la Judecătorie amenda. A fost dus în carantină instituționalizată 

Alex Bodi a fost dus în carantină instituționalizată la Hotel Ramada. Cu toate acestea, Bodi nu a acceptat amenda primită. Pe 26 iunie 2020, la trei zile de la incident, el a înregistrat un dosar, la Judecătoria Sectorului 1, al cărui obiect este „anulare proces verbal de contravenţie SERIA PBW NR. 266457/23.06.2020”.

Bodi figurează ca petent, în timp ce Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de poliţie rutieră este intimat. Nu a fost stabilit primul termen al procesului. Incidentul din 23 iunie nu este prima abatere de acest fel a lui Alex Bodi. În luna martie, el apărea pe Instagram, alături de Bianca Drăgușanu, în timp ce se plimba cu mașina, deși el abia se întorsese din Londra.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu a comis-o grav, cu Poliția de față! Gest scandalos în plină zi

Bianca Drăgușanu, primele imagini după ce Bodi a fost dus în carantină. Ce a declarat blonda, după ce iubitul ei a fost prins conducând cu 104 km/h, deși trebuia să fie în izolare

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Alex Bodi se căsătorește din nou cu Bianca Drăgușanu? Afaceristul nu se mai ascunde: „Singura femeie...”

Bianca Drăgușanu a apărut în fundul gol, la propriu, la un eveniment luxos. Ce a făcut Alex Bodi când a văzut cum era îmbrăcată?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies