Răul cu chip uman – Cei mai diabolici criminali în serie din istorie

În comunităţile în care trăiau, erau consideraţi nişte oameni normali. Dar, în pofida aparenţelor, departe de văzul lumii, aceşti bărbaţi au comis fapte îngrozitoare. Iată poveştile cutremurătoare a trei dintre cei mai cruzi criminali în serie din istorie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

1. Criminali în serie canibali: Karl Denke

Karl Denke a fost un criminal în serie care a făcut peste 40 de victime în oraşul Wroclaw (la acea vreme parte a Regatului Prusiei, acum parte din Polonia). Până să fie descoperit în 1924, Denke a dus o viaţă aparent virtuoasă.

Era organist la biserica din oraş şi era cunoscut drept un mare filantrop. Îi ajuta adesea pe cerşetori şi pe oamenii fără adăpost şi era atât de respectat încât i se spunea „Papa Denke”.

Însă reputaţia i s-a năruit într-o zi când vecinii au auzit strigăte venind din curtea omului. După ce au pătruns pe proprietatea lui Denke, au descoperit un bărbat care sângera puternic în zona capului.

Omul, care mai era încă în viaţă, afirma că fusese atacat de Danke cu toporul.

Deşi sceptici, poliţiştii au percheziţionat proprietatea lui Denke şi au făcut o descoperire terifiantă: un jurnal al terorii. În el, bărbatul trecuse numele a peste 40 de persoane pe care le omorâse şi le mâncase pe parcursul anilor.

Tot în casa lui Denke, poliţiştii au descoperit îngroziţi carne de om, conservată în borcane cu sare. Mai mult, se crede că bărbatul ajunsese chiar să vândă carnea victimelor la târgul din oraş, spunând că carne de porc.

Denke a fost arestat, dar n-a mai apucat să fie judecat, deoarece s-a spânzurat în celulă pe 22 decembrie 1924.

2. Joe Metheny, criminalul bucătar

Joe Metheny a fost unul dintre cei mai cruzi criminali în serie din istorie. Bărbatul nu e neapărat cunoscut pentru numărul de victime, ci pentru ceea ce a făcut cu ele după ce le-a omorât.

Metheny prefera să omoare prostituate şi a mărturisit că a ucis opt persoane în zona oraşului american Baltimore. A fost prins la începutul anilor ’90 şi inculpat pentru trei crime.

În faţa instanţei, Metheny a făcut declaraţii şocante: „Am tăiat carnea şi am pus-o în frigider, în câteva cutii de plastic”. De ce păstra bărbatul carnea? Nu ca să o consume el însuşi, ci pentru a o vinde altora.

"Am deschis un stand de mâncare. Aveam sandwich-uri cu vită şi cu porc. Erau foarte bune. Carnea de om seamănă la gust cu carnea de porc. Dacă le combini, nimeni nu-şi dă seama”, a spus Metheny în faţa judecătorului. Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa cu moartea pe 13 noiembrie 1998, iar sentinţa i-a fost comutată pe 24 iulie 2000 în închisoare pe viaţă.

Citeste si despre ceilalti criminali diabolici pe INCREDIBILIA.RO. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: