Război la Puterea Dragostei? Bogdan Mocanu, părerea sinceră despre fetele din casă! Ce-a spus despre Simina şi Roxana...e bombă! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, părerea sinceră despre fetele din casă! Ce-a spus despre Simina şi Roxana...e bombă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Puterea Dragostei. Tânărul are aproape 350.000 de urmăritori pe instagram şi zeci de pagini deschise de fani pe reţelele de socializare.

Citeste si: Doamnelor, acestea sunt cele mai fierbinţi imagini ale verii! Uite-i pe Bogdan Mocanu şi pe Andy de la Puterea Dragostei dezbrăcaţi, pe scenă! Pe care l-aţi lua la mare să vă dea cu cremă? FOTO!

Pe lângă un sărut cu Mari, o relaţie tumultuoasă cu Roxana şi tatonări cu Ana, proaspăt eliminată din emisiune, pe protagonistul nostru l-a plasat în centrul atenţiei, dar şi în gurile necruţătoare ale celor din casă, şi o aşa-zisă apropiere suspectă de Simina Loica, fosta iubită a lui Jador şi actuala parteneră a lui Alex Zănoagă.

fara descriere

Prietenia dintre frumoasa brunetă şi Bogdan a fost "taxată" aspru de iubitul ei, acesta manifestându-şi vocal şi chiar agresiv gelozia.

Bogdan Mocanu, părerea sinceră despre fetele din casă! "Simona nu se lasă călcată în picioare, e alintată şi uşor vulgară"

Ei bine, în tot acest timp Simina şi Mocanu au declarat ferm că sunt doar prieteni buni, fără gânduri şi intenţii ascunse, doar că...puţini i-au crezut.

fara descriere

De curând, tânărul a acceptat să ne spună părerea lui sinceră despre fetele din casă şi nu a omis-o nici pe fosta iubită a lui Jador.

"Roxana mi se pare determinată, neinfluenţabilă şi duală, Mari este inteligentă, sociabilă şi uşor naivă, Bianca are inteligenţă nativă, e perseverentă şi răzbunătoare, Simona nu se lasă călcată în picioare, e alintată şi uşor vulgară, Berna e alintată, sensibilă şi nehotărâtă iar Simina este devotată, orgolioasă şi...trage cu casa", a spus, cu sinceritate, Bogdan, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Citeste si: E incredibil ce se întâmplă la castingul pentru Puterea Dragostei 2! Bruneta asta sexy a "zăpăcit" toţi bărbaţii! Vezi imagini cu aspiranţii la statutul de concurent! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate