Război pe internet între Brigitte și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă? Ce mesaj a scris bruneta

Brigitte crede că Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, este cea care îi trimite mesaje răutăcioase.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Brigitte a început o relație cu Florin Pastramă în timp ce amândoi erau concurenți în cadrul unei emisiuni de televiziune. Atunci, Raluca Podea, fostas lui iubotă, a apărut la televizor și a spus că ea era logodită cu afaceristul și că îi promisese că avea să o ia de soție la întoarcerea în București. De cealaltă parte, el a spus că relația lor se încheiase deja atunci când a decis să se cupleze cu actuala lui soție.

fara descriere

Pe paginile lor de pe rețelele de socializare Brigitte și Florin Pastramă publică fotografii din vacanțele în care merg împreună și nu se lasă afectați de comentariile răutăcioase pe care le primes. Dacă înainte bruneta ștergea mesajele care nu îi plăceau, acum a început să răspundă la ele. În dreptul uneia dintre cele mai recente imagini, o persoană s-a amuzat pe seama faptului că Brigitte avea geanta cu ea.

fara descriere

„Fara geanta nu puteai la plaja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️”, este mesajul pe care l-a lăsat o persoană care nu are nicio fotografie pe pagină și care nici nu este urmărită de niemni. „Suflet frustrat, nu faci plaja cand vizitezi temple 🤦🏻‍♀️ Îmi pare mie sau acest comentariu inspiră ceva cu tentă de invidie?🤷🏻‍♀ Îți urez pace în suflet și iubește pe cei din jur❤️”, a răspuns Brigitte.

Citeste si: Brigitte a spus adevărul despre situația financiară a lui Florin Pastramă! Ce planuri au dacă rămân fără bani: „Patroni de shaormerie”

fara descriere

Brigitte o acuză pe Raluca Podea că o atacă pe internet

„Draga mea, eu sunt în Dubai în vacanță de trei săptămâni, așa că nu-s deloc frustrată și, în niciun caz, invidioasă🤣🤣🤣”, a răspuns persoana care lăsase primul mesaj.

fara descriere

„Înteleg probabil că ești ori fosta lui Florin ori vreo colegă de site🤦🏻‍♀️”, a răspuns Brigitte Pastramă făcând referire și la acuzațiile pe care i le adusese recent fostei iubite a lui Florin Pastramă, Raluca Podea, atunci când a dezvăluit că blondina ar fi escortă în Dubai.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate