Brigitte a spus adevărul despre situația financiară a lui Florin Pastramă! Ce planuri au dacă rămân fără bani: „Patroni de shaormerie”

Brigitte și Florin Pastramă au vorbiot despre situația lor financiară. Din ce face bani soțul vedetei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit anul trecut și par foarte ferciți împreună, în ciuda zvonurilor și a criticilor care au apărut. Bruneta este hotărâtă să-i facă un copil soțului ei și spune că nu este adevărat că el nu are bani. Bărbatul ar deține un cartier rezidențial cu vile.

„Deschidem o shaormerie în Colentina, colț cu Fundeni. Avem, adică nu eu, el, are șapte case. Are un cartier rezidențial, eu nu l-am ajutat foarte mult acolo că el se pricepe mai bine la construcții. Dacă vindem o casă, cred că trăim vreo două, trei luni din banii ăștia. Eu sunt mai cheltuitoare”, a declarat Brigitte Pastramă.

„Vând o casă începând cu suma de 80.000 de euro. Casa are 150 de mp, parter și etaj.", a spus și Florin Pastramă.

Citeste si: What' s Up are probleme de sănătate! Ce imaginea a publicat artistul: „Bine ai venit, 2020!”

fara descriere

Brigitte și Florin Pastramă au vorbit despre sarcina pierdută

”Anul trecut mi s-a schimbat viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Eu eram un băiat de cluburi, nu aveam familie, dar îmi doream foarte tare. M-am rugat la Dumnezeu și a lucrat prin Brigitte. I-am cerut să-mi dea ce e mai bun pentru mine.

Ne-am cunoscut la greu, Brigitte a fost lângă mine și eu lângă ea. Este o persoană cu suflet de aur, dar și o gură mare. Eu sunt mai calm din fire, mai zâmbăreț. Le zic tuturor să aibă încredere în Dumnezeu. Domnul Iisus mi-a schimbat viața, tot cu ajutorul Lui o să fim trei, acum suntem doi”, a spus Florin Pastramă.

„După nuntă noi am forțat norocul. El și-a dorit foarte mult. Eu am știut că dacă nu e cu voia Lui nu se întâmplă, eu pe calea credinței de 10 ani. Știam că dacă forțezi și fac însămânțare nu o sa iasă bine. Am rămas, am avut doi, însă în trei săptămâni am pierdut. Acum nu mai vreau să încerc. Numai cu ajutorul Lui, când El consideră că este momentul o să avem și copii.

Florin a luat steroizi la un moment dat, iar doctorii spun că... sunt mai leneși. Anul asta a fost plin de încercări, nu a fost momentul. Mi-a părut foarte rău pentru el. Când mi s-a spus că nu mai sunt însărcinată mi-a fost foarte greu. Eu am simți că nu mai sunt. Brusc nu mai aveam grețuri, am simț. În perioada aia aveam niște supărări cu Florin. Nu eram certați, eram supărata din cauza prietenilor lui, anumiți prieteni care-și băgau coada. Anul asta a fost plin de încercări, nu a fost momentul”, a povestit Brigitte la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate