Război total după finala Puterea Dragostei! Livian a distrus-o pe Simina. Secretul uriaș dezvăluit

Livian a luat atitudine după ce Simina a făcut-o praf pe Bianca, câștigătoarea sezonului 2 de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Simina de la Puterea Dragostei nu se aștepta ca, după ce a atacat-o dur pe Bianca, să aibă parte de un răspuns dur din partea lui Livian, cel care a fost acuzat de mai multe ori că nu o iubește cu adevărat pe câștigătoarea sezonului 2 de la Puterea Dragostei. 

Ce a zis Simina de la Puterea Dragostei

„Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Citeste si: Veștile așteptate de toți. Meteorologii spun cum va fi vremea de Crăciun și de Anul Nou - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a declarat Simina Loica în secțiunea stories de pe Instagram, pornind astfel un scandal de proporții după finala Puterea Dragostei.

Livian de la Puterea Dragostei a luat „foc”

Livian de la ”Puterea Dragostei” nu a mai ținut cont de nimic și a decis, în urmă cu puțin timp, să o facă praf, din câteva cuvinte, pe soţia lui Alex Zănoagă. Enervat la culme de declaraţiile acide ale fostei concurente despre Bianca, lupul a sărit să-şi apere fosta iubită. Asta chiar dacă tot capitalul de imagine strâns la Kanal D, în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, ar avea de suferit.

”Am încercat să nu mă bag, dar când situația devine penibilă, iar tu ești într-o situație extrem de penibilă, dar arăți cu degetul pe cineva care, în momentul de față este picătură din izvorul fericirii mele... Cum poți tu ca femeie să faci așa ceva?”, a început să spună Livian de la Puterea Dragostei care a explicat și de ce nu îi pronunță numele: pentru a nu îi da valoare, notează kfetele.ro.

Evident, Livian de la ”Puterea Dragostei” a avut grijă să dea toate detaliile necesare, acum ceva timp, când a făcut vlogul, pentru ca Simina să fie identificată cum trebuie și, mai mult decât atât, a avut un atac devastator la moralitatea acesteia. ”Fosta iubită a lui Jador, doamna ce e din același oraș cu mine... (...) A primit Bianca niște mesaje foarte urâte din partea ei... Cum poți tu să blamezi o fată, o fata care e curată, nu umblă cu doi bărbați, nu joacă la două capete... Cum poți tu să o blamezi când, auzi ce se vorbește, tu, având o relație, umbli cu alt băiat având în burtă copilul altuia (n.r la vremea respectivă, Simina era gravidă). Pe mine situațiile astea mă deranjează, când tu ai o pată extrem de mare pe tine, dar vrei să te scuturi și să dai câțiva stropi și pe alte persoane”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Franța lansează o undă cumplită de șoc în Europa: În curând, va fi o țară mai puțin liberă

Atenție pensionari! Toate pensiile vor fi recalculate! Câți bani veți încasa și la cât va ajunge pensia minimă.

Carmen de la Sălciua si Karym, ipostaze tandre. „Regina Youtube-ului” l-a cucerit pe Karym

CV Dana Budeanu. Ce studii are și ce unde a lucrat înainte să devină cunoscută

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies