Război total la Puterea dragostei! Ce i-a spus Hamude lui Ricardo la eliminarea din casă! "Băi, de la distanță ne luăm la revedere"

Eliminarea din casa Puterea dragostei a aprins scânteia între Hamude și Ricardo

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Hamude continuă dispută verbală de la distanță cu Ricardo! Dacă la plecarea din casă, din urmă cu mai bine de o săptămâna, stripper-ul a spus clar că fostul său coleg și Raluca, iubită lui, au complotat ca el să iasă din show, situația s-a încins de ambele părți câteva zile mai târziu.

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, avem și dezvăluiri uluitoare despre ce s-a întâmplat chiar după votarea din Turcia între cei doi bărbați!

Citeste si: Vrei un somn bun? Iata 5 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci in pat

Citeste si: Accident cumplit! Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc după ce s-a întrecut cu maşina cu un prieten

Citeste si: Raluca Podea și Cornel Oană, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce se întâmplă cu foștii lui Brigitte și Florin Pastramă

fara descriere

Hamude l-a atacat dur pe Ricardo în casa Puterea dragostei! ”M-ai lucrat pe la spate” 

Astfel, Hamude l-a atacat dur pe Ricardo, pe care din prieten a ajuns să îl considere un dușman în toată regulă, un tip pe care îl consider acum un om cu mai multe fețe. "Eu am fost foarte dezamăgit pe Ricardo în gală de tot ce s-a întâmplat. Atunci, la final, a venit la mine, să mă ia în brațe. Eu mă uităm la el și nu îmi venea să cred că are de gând să facă așa ceva. I-am dat mâna și i-am spus clar "băi, de la distanță ne luăm la revedere". Chiar stăteam și mă gândeam, cum un om care își face planuri atât de mărețe să te elimine, iar pe urmă, vine să își ia și la revedere de la tine prietenește...O ipocrizie! Ricardo nu m-a votat pentru a-mi face un bine, ci pentru că, la un moment dat, voia să își scape el pielea. Drept dovadă, mi-a zis "bă, dacă nu erai tu, eram eu"! Pe bune îi zic și eu acum? Ricardo….noi am stat în cameră împreună, te-am ajutat cu foarte multe lucruri, poate și tu pe mine... dar mai puțin. Am schimbat pareri, am avut discuții, am fost supărat, ai fost supărat, ne-am plâns unul la celălalt și, ce să vezi, m-ai lucrat pe la spate. Puteai măcar să îmi spui dinainte. Nci măcar nu ai deschis subiectul eliminării cu mine. Puteai să îmi zici, mai frate, ca prieten te întreb, îți dorești să pleci cu adevărat? Dacă da, ai votul meu! Dar nu ai spus absolut nimic! Cam așa vrea să vorbesc eu cu Ricardo. Însă, asta este, momentan, e tardiv”, a spus Hamude, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate