Războinicul Andrei se folosește de Karina de la Survivor? Mătușa ei aruncă bomba: „Eu în locul ei m-aș distanța de el. Se vede că nu e sincer”

Mătușa Karinei de la Survivor îl critică dur pe Andrei. Spune că Războinicul a fost o influență negativă pentru tânără și că din cauza lui ea a ajuns să o voteze pe Adriana.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Înainte de Consiliu, Războinicii au dat cărțile pe față. S-a aflat că băieții au făcut, încă din a doua săptămână de competiție, o strategie pentru a le elimina pe fete. „A fost o alianță creată pe încredere și pe prietenie”, a spus Andi.

Karina de la Survivor, influențată de Războinicul Andrei?

Mătușa tinerei concurente crede că Andrei a jucat un rol important în nominalizarea Adrianei și că nepoata ei a votat-o pe coechipiera ei influențată de relația cu Războinicul.

„Au pierdut câteva concursuri, de au trebuit să nominalizeze. Pe ea niciodată nu au apărat-o tăticii, au apărat-o mămicile. Pe undeva le-au influențat și ea e supărată, a început să se trezească. Dacă el a știut despre așa ceva și a ținut-o de mână și nu i-a spus, e urât. Are motive să fie supărată. Eu în locul ei m-aș distanța de Andrei, pentru că nu a fost sincer. E clar că o deranjează. Un sâmbure de adevăr este.

Citeste si: Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Karina e decepționată, clar! Va afecta prietenia asta a ei cu Andrei. Nu e o relație pentru că eu am spus că nu cred că este îndrăgostită. Felul în care a afișat-o pe Karina, ba e „iubita mea”, așa deodată...”, a spus mătușa Războinicei Karina.

„Karina era foarte dezmaăgită, dar relație între ea și Andrei e problema ei. Fetele, normal că au plâns, că au pierdut o jucătoare puternică. Nu știu ce s-a rupt acolo, s-a rupt lanțul între ei. Dacă nu te mai înețelgi și nu comunici, se pierde. Dacă unul trage într-o parte și unul trage într-o parte, se duce totul la vale”, a spus tatăl Adrianei.

„Fetele nu au fost rele pe traseu, aceasta este întrebarea. Lola e bună, Adriana e bună. Dacă Karina a votat-o la insistența lui Andrei, foarte urât. Eu cred că a realizat ce a făcut. Se vede că i-a părut rău și cineva a influențat-o. Nu Andi, Andrei. E prima dată când o văd plângând. Plânsetele ei spun ceva, ceva nu este în regulă acolo”, a mai spus mătușa Războinicei Karina.

„A fost un duș rece eliminarea, se vede la Karina, are un sentiment de vinovăție. Ceva se schimbă, clar.

Nu pot să îmi dau seama ce se va întâmpla. Eu pe ea și pe Andrei nu i-am văzut împreună. Nu cred în relația lor. Karina nu trebuie să ceară mie sfatul, are multă personalitate. O mai ia valul, dar e o chestiune de timp până se trezește”, a mai adăugat femeia, care o cunoaște foarte bine pe frumoasa Karina.

„Povestea asta dăunează echipei, ar fi trebuit să fie mai rezervați. Lipsa asta de discreție o să îi coste. Nu se termină cu bine, nici măcar pentru Karina. Dacă nu era prietenia cu el, poate observa mai multe lucruri. A pierdut caii”, a mai spus ea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

TRUMP, decizia care dinamitează toată AMERICA! Ce încearcă să facă președintele

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Războinica Adriana de la Survivor, eliminată din competiție! S-a lăsat cu țipete și hohote de plâns: „Strategie! Nu e corect!”

Sărbătoare 9 martie. Cine au cei 40 de Mucenici și semnificația acestei sărbători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies