Războinicul Andrei se folosește de Karina de la Survivor? Mătușa ei aruncă bomba: „Eu în locul ei m-aș distanța de el. Se vede că nu e sincer”

Mătușa Karinei de la Survivor îl critică dur pe Andrei. Spune că Războinicul a fost o influență negativă pentru tânără și că din cauza lui ea a ajuns să o voteze pe Adriana.

Autor: M.B.

In articol:

Înainte de Consiliu, Războinicii au dat cărțile pe față. S-a aflat că băieții au făcut, încă din a doua săptămână de competiție, o strategie pentru a le elimina pe fete. „A fost o alianță creată pe încredere și pe prietenie”, a spus Andi.

Karina de la Survivor, influențată de Războinicul Andrei?

Mătușa tinerei concurente crede că Andrei a jucat un rol important în nominalizarea Adrianei și că nepoata ei a votat-o pe coechipiera ei influențată de relația cu Războinicul.

„Au pierdut câteva concursuri, de au trebuit să nominalizeze. Pe ea niciodată nu au apărat-o tăticii, au apărat-o mămicile. Pe undeva le-au influențat și ea e supărată, a început să se trezească. Dacă el a știut despre așa ceva și a ținut-o de mână și nu i-a spus, e urât. Are motive să fie supărată. Eu în locul ei m-aș distanța de Andrei, pentru că nu a fost sincer. E clar că o deranjează. Un sâmbure de adevăr este.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Karina e decepționată, clar! Va afecta prietenia asta a ei cu Andrei. Nu e o relație pentru că eu am spus că nu cred că este îndrăgostită. Felul în care a afișat-o pe Karina, ba e „iubita mea”, așa deodată...”, a spus mătușa Războinicei Karina.

„Karina era foarte dezmaăgită, dar relație între ea și Andrei e problema ei.

Fetele, normal că au plâns, că au pierdut o jucătoare puternică. Nu știu ce s-a rupt acolo, s-a rupt lanțul între ei. Dacă nu te mai înețelgi și nu comunici, se pierde. Dacă unul trage într-o parte și unul trage într-o parte, se duce totul la vale”, a spus tatăl Adrianei.

„Fetele nu au fost rele pe traseu, aceasta este întrebarea. Lola e bună, Adriana e bună.

Dacă Karina a votat-o la insistența lui Andrei, foarte urât. Eu cred că a realizat ce a făcut. Se vede că i-a părut rău și cineva a influențat-o. Nu Andi, Andrei. E prima dată când o văd plângând. Plânsetele ei spun ceva, ceva nu este în regulă acolo”, a mai spus mătușa Războinicei Karina.

„A fost un duș rece eliminarea, se vede la Karina, are un sentiment de vinovăție. Ceva se schimbă, clar.

Nu pot să îmi dau seama ce se va întâmpla. Eu pe ea și pe Andrei nu i-am văzut împreună. Nu cred în relația lor. Karina nu trebuie să ceară mie sfatul, are multă personalitate. O mai ia valul, dar e o chestiune de timp până se trezește”, a mai adăugat femeia, care o cunoaște foarte bine pe frumoasa Karina.

„Povestea asta dăunează echipei, ar fi trebuit să fie mai rezervați. Lipsa asta de discreție o să îi coste. Nu se termină cu bine, nici măcar pentru Karina. Dacă nu era prietenia cu el, poate observa mai multe lucruri. A pierdut caii”, a mai spus ea. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Războinica Adriana de la Survivor, eliminată din competiție! S-a lăsat cu țipete și hohote de plâns: „Strategie! Nu e corect!”

Sărbătoare 9 martie. Cine au cei 40 de Mucenici și semnificația acestei sărbători

Blat de tort. Cea mai simplă rețetă

Horoscop saptamanal 25-31 Octombrie 2021: Balanțele se apropie cu pași repezi de atingerea obiectivelor propuse

Dispar centralele termice de apartament! Decizia luată chiar acum este clară. Trebuie să renunțe

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies