Razboinicul Calin, declaratii despre "Dacul" Doru Mesesan: "E un om de milioane, are suflet bun, dar..."

Calin Novacescu s-a intors in Romania, iar azi a venit la FanArena ca sa vorbeasca despre ce s-a intamplat la Exatlon.

Autor: R.L.

"A fost o experienta frumoasa, o provocare, va ramane mereu in sufletul meu. A fost greu, nu se astepta nimeni sa ma lupt cu Doru. Se spunea ca suntem cei doi capitani ai echipei, eu nu ma consideram asa. Ma conectam cu ei, le spuneam ce sa faca pe trasee. Nu am considerat ca eram liderul echipei. A fost dezamagire mare, nu ne asteptam sa ne luptam noi.

Ana a spus ca eu nu ar trebui sa ies de la Exatlon. Niciunul nu a vrut sa se lupte cu mine. Le-am zis din start sa nu fie un om de viteza. Au ramas Ciprian si Doru. Fetele au decis, au zis", a declarat Calin Novacescu la FanArena.

Calin s-a confruntat cu Doru, prietenul lui bun de la Exatlon, iar el a pierdut si a plecat acasa. "Doru se supara repede. E un om de milioane, are suflet bun, dar se supara repede, ca un copil. I-am atras atentia sa nu mai faca asa, cearta duce la dezbinarea echipei. Un sportiv adevarat stie sa piarda, stie sa castige", a precizat Razboinicul Calin Novacescu.

"Au mai fost tot felul de discutii. Mai sunt intimidari de la Faimosi. O injuratura poate fi intimidanta, dar pe mine ma amuzau astea.

Pe final s-a descarcat, a plans, am incercat sa il linistesc. S-a separat in ziua aia. Colegii s-au suparat, au comentat ca de ce s-a separat, nu asa se face. Un sportiv adevarat stie sa plece cu capul sus. Eu eram mai umil, lasam capul jos. Cred ca a invatat ceva din tot ce s-a intamplat.

Eu eram singurul cu care vorbea Doru. Eu oricum vorbeam cu toata lumea.

Colegii m-au ajutat sa ma deschid. M-au bagat intr-o stare si am decis sa vorbesc. Am povestit pentru prima oara despre viata mea.

A fost o experienta frumoasa, multumesc pentru aceasta oportunitate, acum merg inainte. Nu ma opresc aici, am o viata foarte activa. La Exatlon nu exista varsta! Sportul, sanatatea, modul de viata inseamna totul", a mai spus Calin Novacescu la FanArena de la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies