Războiul dintre Emily Burghelea și șefi abia a început: „Au amenințat-o cu…”

Șefii încearcă să o facă pe Emily Burghelea să nu mai facă și alte dezvăluiri.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Scandal după ce Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct
Scandal după ce Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct


In articol:

Războiul dintre Emily Burghelea și șefi abia a început. Emily Burghelea a ajuns în primele pagini ale presei după ce ș-a dat demisia în direct din emisiunea în care era asistentă de televiziune. Nici prezentatoarea Mirela Vaida nu se aștepta ca frumoasa tânără să izbucnească și să anunțe că nu vrea să mai facă parte din emisiune.

Război între Emily Burghelea și șefii Acces Direct, după demisie
Război între Emily Burghelea și șefii Acces Direct, după demisie

Emily Burghelea, amenințată de șefi

Războiul dintre Emily Burghelea și șefi abia a început. După ce a povestit în direct, în emisiune, că Vulpița este agresată de Viorel și că staff-ul emisiunii știe aceste lucruri, dar încearcă să ascundă totul, șefii ar fi încercat să o facă să tacă. Au închis transmisiunea în direct înainte ca Emily Burghelea să apuce să își termine fraza, însă războiul nu s-a oprit acolo.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Emily Burghelea a făcut o serie de dezvăluiri legate de motivele care au făcut-o să demisioneze. Se pare, însă, că presiunea din partea șefilor este din ce în ce mai mare. „Au amenințat-o cu un proces”, au declarat surse pentru Cancan.

Citeste si: Emily Burghelea demaschează staff-ul emisiunii în cadrul căreia a lucrat. Conversația care demonstrează că toți știau de bătăile pe care le încasează Vulpița

Citeste si: Emily Burghelea, dovada că nu a fost dată afară! „Mi-am dat demisia. Am spus și în direct, dar m-au tăiat”

Război între Emily Burghelea și șefii Acces Direct, după demisie
Război între Emily Burghelea și șefii Acces Direct, după demisie

Emily Burghelea nu se lasă intimidată

Războiul dintre Emily Burghelea și șefi abia a început. În ciuda amenințărilor primite, Emily Burghelea a publicat ieri un videoclip în care îi acuza pe șefi că mint. Fosta asistentă de televiziune a arătat documentul care arată că ea a fost cea care și-a dat demisia și că nu a fost concediată. În plus, a povestit ce s-a întâmplat în seara în care Viorel și Vulpița au fost la ea la grătar. Mai mult, a criticat-o dur pe Mirela Vaida și a arătat o conversatie cu staff-ul emisiunii în care se vedea clar că toată lumea știa desper calvarul prin care trece Vulpița lângă Viorel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Carol Mayer, o fostă „regină a frumuseții” fotografiile nud care fac înconjurul lumii. Desfigurată de arsuri, a avut curajul de a arăta lumii „cum a renăscut din flăcări”

Culiță Sterp a făcut-o praf pe Mirela Vaida în direct! Scandalul cu Emily Burghelea nu este singular! DEZVĂLUIRI

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Incredibil, la ce super proiect a renunțat Emily Burghelea pentru a fi umilită la emisiunea Mirelei Vaida! Frumoasa asistentă a fost la un pas de a ajunge la Hollywood

Viorel Stegaru îi declară din nou război lui Rafaelo. Bărbatul din Blăgești, comportament violent la adresa artistului, în direct: „Ești un escroc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies