Răzvan Botezatu, în lacrimi! Și-a prins iubitul cu altul în pat

Răzvan Botezatu a recunoscut, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că are alte preferințe sexuale, iar acum a acceptat să povestească care a fost cea mai mare dezamăgire sentimentală a vieții lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, cu ceva timp în urmă, pe când Răzvan Botezatu mai prezenta emisiuni matinale la televizor, în sufletul lui avea loc o adevărată dramă.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre Răzvan Ciobanu! ”Iubitul lui s-a dat la mine” Cine face aceste afirmații șocante? / EXCLUSIV

Citeste si: Imagini WOW cu Rocsana Marcu! Nu a fost niciodată atât de sexy

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE! Răzvan Botezatu a dat lovitura, în Germania! Din ce trăiește prezentatorul TV

Astfel, a recunoscut el, își găsise un bărbat care să îi fie pe plac.... Doar că, acesta, pare-se, i-a călcat în picioare sentimentele. Culmea, după ce își făcuseră planuri cât se poate de serioase împreună. ”Fostul meu iubit mă ceruse în căsătorie. Cu flori, cu inel, cu tot tacâmul. Se pusese în genunchi, era îmbrăcat la costuim, m-a cerut. Aveam o relație cu el de doi ani”, povestește Răzvan Botezatu. Normal, vedeta TV acceptase și era chiar fericit. Doar că, o serie de probleme apăruseră la Constanța așa că a fost nevoit să meargă până acolo pentru câteva zile. Doar că, terminând de rezolvat problemele cu pricina mai repede decât estimase, a decis să se întoarcă în București cu o zi mai devreme, ca să îi facă o surpriză de proporții iubitului său. În schimb, întoarcerea a fost una care a provocat o adevărată furtună. ”Avea cheia de la apartamenul meu și am venit cu o zi mai devreme. Când am intrat în casă, era cu unul în apartamentul meu, în patul meu, goi amândoi. Atunci am intrat în depresie vreo 6 luni. Ne-am bătut, eu m-am mutat... El tot venea dupa mine, dar nu l-am mai iertat. Nu aveam cum să iert asta... Mă ceruse în căsătorie, iar apoi m-a înșelat în dormitorul în care locuiam”, ne-a spus Răzvan Botezatu. Acum, chiar dacă nu mai suferă după respectivul, Răzvan Botezatu își aminteșe râzând și cum a fost deaspărțirea. ”Am aruncat o oală cu apă în el, pe geam au zburat căni, tigăi... A fost mare circ, el a vrut sa se omoare, a ajuns la spital.. Doar, doar să mi se facă mie milă, dar nu am putut să trec peste! Oricum, dragostea dintre bărbați e cu multă patimă”, mai spune Răzvan Botezatu.

fara descriere

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

"Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu ... "E gay!" - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer ... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu ... și cred că nimeni nu are dreptul să judece!", ne-a spus Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al lui Biancăi Drăgușanu. "Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund" , a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate