Răzvan Botezatu, noi dezvăluiri legate de viața lui! Ce se întâmplă cu el după ce a recunoscut că este homosexual

Vedete

Răzvan Botezatu, noi dezvăluiri legate de viața lui! Ce se întâmplă cu el după ce a recunoscut că este homosexual

Răzvan Botezatu a recunoscut, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că este homosexual, decizia de a-și dezvălui orientarea sexuală venind după ce, ani la rândul, a trăit cu frica de a nu fi pus la zid pentru că este diferit.

Cu toate acestea, așa cum recunoaște chiar el, de când și-a asumat orientarea sexuală, Răzvan Botezatu este mai liniștit ca niciodată, lucru pe care l-a dezvăluit în prima postare a vlogului pe care l-a creat.

Citeste si: Dezvăluiri INCENDIARE! Când și cum a descoperit Răzvan Botezatu că este homosexual! Declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Primele imagini cu barbatul care a iubit cu Răzvan Botezatu! "Raluca Dumitru mă acoperă atunci" Dezvaluiri

Citeste si: Bomba începutului de an! Răzvan Botezatu mărturisește în premieră: "Sunt gay! Și ce dacă?"! Prezentatorul TV nu mai ascunde și vorbește deschis despre sexualitatea lui exclusiv pe WOWbiz.ro

"Da, sunt liniște. Mă așteptam să fie chiar mai rău. E adevărat, au fost comentarii, cam un sfert. Negativ, dar nu mă interesează", spune Răzvan Botezatu. Mai mult decât atât, el a explicat ce trăia în perioada în care își ascunde orientarea asexuală. "Am fost în depresie, m-am îngrășat enorm.(...) Mi-era frică să nu se afle, să nu fiu judecat, nu fiu băiat la școală.

(...) Mă simțeam rău că sunt diferit, nu înțeleg ce se întâmplă cu mine", sunt câteva dintre mărturiile pe care Răzvan Botezatu le-a făcut pe vlogul lui.

Cu toate acestea, acum, explică tot el, se simte, cu adevărat, eliberat și este mulțumit că-a luat o piatră de pe inima. "Sunt același om, chiar dacă sunt diferit din acest punct de vedere", mai spune el, precizând că este mai mult decât încântat că prietenii apropiați și familia au reușit să înțeleagă.

 

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

 

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

 

"Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu... "E gay!"- o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine.

Și sincer... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu... și cred că nimeni nu are dreptul să judece!", ne-a spus Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al lui Biancăi Drăgușanu. "Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om.
Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund"
, a spus, acum câteva zile, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.