Răzvan Ciobanu, amenințat prin telefon? ”Eu când l-am cunoscut pe Răzvan, mi-a dat țeapă”

Amicul apropiat al designerului de modă a spus adevărul despre ”mesajele de amenințare” pe care Răzvan Ciobanu le-ar fi primit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Sorin Oprea, amicul apropiat al creatorului de modă, a spus adevărul despre speculațiile că Răzvan Ciobanu ar fi fost amenințat. De fapt, mesajele pe care designerul le primea nu conțineau deloc amenințări sau cuvinte jignitoare, ci întotdeauna a fost vorba despre o ”convenție” de a primi banii împrumutați înapoi.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Eu m-am certat cu Răzvan nu o dată, de zeci de ori, de sute de ori. Treburile au fost interpretate tot timpul în defavoarea noastră. Eu cu Răzvan, chiar dacă mă certam, a doua zi mă împăcam. Răzvan dacă a avut o datorie la mine, a achitat-o tot timpul. Și am fost printre singurii care mi-am recuperat banii. Integral. Mai avea câteva tricouri. Eu am în telefon și acum dacă vreți să vă arăt (n.r. mesaje). Nu amenințări. „Să-mi dai banii”, ”Când îi dai?”, ”Mâine trebuie să-mi plătesc salariații”, dar niciodată să-l amenințit sau să-i fac ceva. (...) Răzvan Ciobanu mi-a făcut cadou un ceas. Cadou în ghilimele. Eu când l-am cunoscut pe Răzvan, mi-a dat țeapă între ghilimele de o pereche de adidași de la magazin. Merg la el acasă, mi-a spus că îmi place ceasul pe care-l avea pe o masă. Mi-a zis ”dacă vrei îți fac cadou” și eu i-am zis ”nu, asta e în contul la banii pe care aveai să mi-i dai”. Eu la rândul meu l-am făcut cadou la altcineva”, a povestit Sorin Oprea într-o emisiune de televiziune.

Laura Vicol, avocata și prietena bună a lui Răzvan Ciobanu: ”E adevărat, încă nu sunt gata nici raportul toxicologic, nici raportul mașinii, pentru că ancheta, așa cum am spus, ea se derulează în continuare și sunt foarte multe lucruri care tot ies la iveală. Însă, nefiind singurul dosar de care se ocupă cei de acolo. Atâta vreme cât am ridicat anumite suspiciuni în legătură cu evenimentele petrecute cel puțin în ultimele zile de viață ale lui Răzvan, din această cauză am exagerat cu confidențialitate, dacă ar fi făcute publice anumite lucruri, ar afecta ancheta”

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum arată Loredana Groza nemachiată! A făcut imaginea publică, iar fanii au reacționat imediat

Imagini fabuloase surprinse la mănăstirea Dervent, acolo unde este îngropat Aurelian Preda! ”Câteva clipe petrecute în Rai!”

Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

Îţi mai aminteşti de Nikita? Ce face la zece ani după ce a părăsit România: „Tații lor au dispărut”

Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies