Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Răzvan Ciobanu era amenințat în permanență iar designerul știa numele celor care îi dădeau mesaje.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Răzvan Ciobanu era amenințat în permanență iar designerul știa numele celor care îi dădeau mesaje.


In articol:

Răzvan Ciobanu știa că cineva vrea să-i facă rău și primea mereu amenințări cu moartea. Aceștia ar fi fost cei care i-au spart atelierul designerului în urmă cu 4 luni și jumătate și au furat mai multe bunuri de valoare din locație. La vremea respectivă, Răzvan Ciobanu a reclamat furtul la poliție și a vorbit despre ”trei oameni” care îl amenință ”cu tot felul de lucruri”.

Citeste si: Cadoul fabulos pe care i l-a făcut Razvan Ciobanu, chiar înainte să moară, Anei Morodan

Citeste si: Legătura secretă dintre Răzvan Ciobanu şi Mihaela Rădulescu! Ea l-a convins să recunoască faptul că este homosexual!

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu NU a vrut să se sinucidă! Designerul se visa milionar, la pensie!

”Mă scuzați că sunt în stare de șoc. Nu este o pagubă materială mare, doar că este destul de neplăcut (...). Ieri am fost la o prietenă în afara Bucureștiului și când m-am întors în oraș m-am dus până la atelier ca să las ceva... Am intrat în bucătărie, mi s-a părut foarte dezordine, tot ce era în dulapuri era în mijlocul bucătăriei și geamul era deschis. Există camere pe toată strada, există camere în curtea imobilului. Nu știu cum au scăpat nevăzuți de portarul de vizavi. Ei au furat un televizor, niște telefoane, un ceas care nici măcar nu-mi aprținea, era al unui prieten. Cred că nu au ajuns până în spate, în atelier... Ceasul a valorat vreo 7.000 euro la vremea lui. Sunt câteva mii de euro paguba, dar nu asta este cel mai supărător. Nu, ușa nu a fost spartă, au intrat pe geamul din bucătărie. În ultima perioadă sunt oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri. Am trei oameni pe listă, dar nu vreau să dau nume. Poliția a stat la mine în birou multe ore, vom relua în această dimineață. Astăzi, vor relua cercetările”, a povestit Răzvan Ciobanu în luma ianuarie a acestui an.

Casa i-ar fi fost spartă și în noaptea morții!

O poveste asemănătoare s-a întâmplat și în seara în care Răzvan Ciobanu a murit. Prietenii designerului au mărturisit că au ajuns la apartamentul în care acesta locuia și au găsit ușa deschisă și lucrurile împrăștiate.

Toate aceste întâmplări par să aibă legătură cu faptul că Răzvan Ciobanu credea că este urmărit și că cineva încearcă să-i facă rău. Ospătarul care l-a servit la masă, în seara de dinaintea morții, a povestit că la un moment dat, Ciobanu a venit la el dezorientat și l-a întrebat de ce vrea să-l bată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

ȘOCANT! Răzvan Ciobanu a vrut să se sinucidă în urmă cu un an?! Ce s-a întâmplat atunci! Avem toate detaliile

Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies