Răzvan de la „Insula iubirii” o bătea pe iubita lui, iar acum dă lecţii pe internet despre cum se cucereşte o femeie: „Atenţie! Nu cu flori...”

Distribuie pe:

Autor: M. B.

Răzvan de la „Insula iubirii” a fost unul dintre cei mai controversaţi concurenţi. El s-a făcut remarcat prin dezinvoltura cu care vorbea despre episodele de violenţă dintre el şi iubita lui, Cati. „Am bătut-o? Nu v-a povestit?”, spunea el nonşalant într-un interviu dinainte de a intrat în competiţie. Nici partenerea lui nu părea prea deranjată de agresivitatea bărbatului, spunând că „bărbatul trebuie să fie bărbat” şi să „dea cu pumnul în masă”. 
 
Nu multe persoane au fost de acord cu felul în care Răzvan se purta cu iubita lui, care avea şi un copil. Dacă alte femei ar fi ales să aibă alături pe cineva care să fie un exemplu pozitiv, Cati a ales cu inima şi a rămas alături de Răzvan chiar şi după ce s-a terminat emisiunea. 
 
Şi, deşi comportamentul lui cu femeia de lângă el lăsa de dorit, Răzvan dă lecţii pe internet. „Atenţie” Nu cu flori, nu cu diamante cucereşti o femeie! Trebuie doar să îi citeşti sufletul ca pe o carte deschisă. Îţi va da lumina ei pe veci, vă asigur 100%”, a scris el pe Facebook.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Toto Cutugno recital de excepţie la Gala Premiilor Excelsior alături de Paula Seling şi Laura Bretan

Slanina in saramura – un preparat traditional romanesc! Iata reteta bunicilor

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Andreea Bălan e terminată! George Burcea a făcut pasul cel mare! Viviana Sposub e în culmea fericirii

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Exclusiv EvZ. Alex Ioniță a rupt tăcerea. Surpriză uriașă în dosarul „Astra”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies