Lia Bugnar, primele declaraţii despre iubitul mai tânăr cu 23 de ani decât ea. Cum s-au cunoscut şi ce i-a adus împreună

Lia Bugnar, în vârstă de 51 de ani, se iubeşte de ceva timp cu actorul Anghel Damian, în vârstă de 28 de ani. Relaţia celor doi este un controversată care lasă loc de multe interpretări.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Lia Bugnar, primele declaraţii despre iubitul mai tânăr cu 23 de ani


In articol:

Lia Bugnar este actriţă, dramaturg, regizor şi scenarist, iar de curând a făcut echipă cu Maria Buză în show-ul Asia. Actriţa se iubeşte Anghel Damian şi deşi este o diferenţă de vârstă care stârneşte controverse, Lia nici nu bagă de seamă.

Citeste si: Lia Bugnar, gest emoționant pentru actorii rămași lefteri din cauza epidemiei de coronavirus! ”Pune mâna pe telefon și…”

Pasiunea pentru actorie i-a unit pe cei doi şi rare sunt momentele în care Lia Bugnar realizează diferenţa de vârstă dintre ea şi iubitul ei.

„Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat Lia Bugnar pentru Unica.

Lia Bugnar, primele declaraţii despre iubitul mai tânăr cu 23 de ani

Lia spune că nu a stat niciodată singură, iar acum, după ce a trecut de prima tinereţe, simte nevoia să fie alături de cineva care să o iubească şi să o accepte aşa cum este ea.

Citeste si: Lia Bugnar, după ce Alex Velea a adus acuzații grave în Asia ”Hai să-i trimitem tâmpitului o mașină”

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii, de la prima mea relație care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată. Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că pentru mine iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”, a mai declarat actriţa. 

Citeste si: Modelul declarației pe proprie răspundere a fost simplificat. Cum arată acum actul care îți permite să părăsești domiciliul?

Ce spune Lia Bugnar despre iubitul mai tânăr

Experienţa de viaţă îşi spune cuvântul şi Lia crede cu desăvârşire că niciun bărbat nu seamană cu un altul. Întrebată cu ce se diferenţiază Anghel Damian de restul a răspuns scurt: "Nu seamănă un om cu altul. Nici măcar eu de azi nu mai sunt că eu de mai demult. Tot ce trăim ne modifică într-un fel sau altul. Deci, alți actori, altă piesă”.

Lia Bugnar, primele declaraţii despre iubitul mai tânăr cu 23 de ani

Actriţa are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, dar când a venit vorba să spună ce îi place cel mai mult la iubitul ei, Lia Bugnar a preferat să păstreze discreţia.

„În afară de faptul că e deștept, frumos, talentat, bogat? N-aș putea să-ți spun”, a mai spus Lia Bugnar pentru acceaşi publicaţie citată. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate