Reacția ”delicioasă” a Andreei Bănică în momentul în care l-a ascultat prima dată pe Tzancă Uraganul! Bonus: ”Sălciua? Ce e asta? O localitate?” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bănică a oferit un adevărat spectacol atunci când a fost întrebată, în studioul WOWbiz.ro, despre cântăreți precum Tzancă Uraganul sau Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Andreea Bănică a acceptat provocarea WOWbiz.ro de a se supune la un teste: ea a fost întrebată pe cine preferă între Carmen de la Sălciua și Laura Vass, și ulterior dintre Tzancă Uraganul și Dani Mocanu. Reacția artistei a fost una fabuloasă, ea recunoscând că nu a auzit în viața ei de Carmen de la Sălciua sau Tzancă Uraganul.

fara descriere

fara descriere

”Sălciua? Ce e asta? E o localitate? Nu știu melodiile ei, jur! E iubita unui băiat care mi-a plăcut cum a cântat la un eveniment unde am participat împreună... Un băiat înalt... Culiță, așa... Nu? Au fost căsătoriți? Nu mai sunt? Ce ai făcut! Tu ești de vină sau ea? Cum, s-au împăcat? Yeee!!! Ai văzut? V-am certat degeaba!”, a glumit Andreea Bănică.

Citeste si: Victor Slav, împreuna cu Andreea Banică! Vedetele, echipă de şoc în ediţia de duminică a show-ului “Roata Norocului”

Citeste si: Andreea Bănică nu mai doarme în același pat cu soțul ei! Primele declarații

Citeste si: Andreea Bănică, mărturisiri din viața personală: ”Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit”

Andreea Bănică: ”Adrian Minune e feblețea mea”

fara descriere

Reacție și mai savuroasă a avut Andreea în momentul în care i s-a pus pe telefon, în premieră, muzica lui Tzancă Uraganul! Andreea a dansat și a zâmbit dat din cap aprobator. ”Cu genul acesta de muzică... nu pot să fiu mitomană, să mint și să spun că nu-mi place, că nu mă mișcă. Hai, pe bune? Nu putem să mințim poporul cu televizorul! Iar maneaua este de o viață! Suntem un popor balcanic! Ne place! La bulgari, aceeași muzică, în Albania aceeași muzică... în jurul nostru: sârbi, ce vrei tu... cam același stil de muzică. De ce aș spune eu că, știi, nu-mi place, că nu ascult așa ceva. Ascult manele la 3-4 dimineața, când am chef, când am stare, când sunt singură și pot să dau muzica la maxim sau când mă duc într-un club și pune unul o manea. E perfect la ora asta... Dar dintre... scuză-mă, n-am reținut numele și Dani Mocanu?.... Nu știu piesele, n-am timp să mă uit pe Youtube, ce să fac?... Dar prefer să-i ascult, sinceră să fiu, pe cei vechi. Adrian e feblețea mea, știe și el asta... Și Vali Vijelie... Sunt artiști pe care îi știu, de aceea îi ascult”, a mai spus Andreea Bănică.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate