Reacția dură a Andreei Mantea după bătaia dintre Simina și Mari: "Mi-e rușine"

Reacția dură a Andreei Mantea la Puterea Dragostei după ce Mari a sărit să o bată pe Simina.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Mantea a intrat în casa Puterea Dragostei și i-a luat la rost pe concurenți.

Bruneta care prezintă Puterea Dragostei a răbufnit după ce a aflat că Simina și Mari s-au luat la bătaie, iar Hamude a vrut să îl lovească și el pe Adrian.

Citeste si: Puterea Dragostei: S-a lăsat cu bătaie! Hamude a vrut să-l lovească pe Adrian, Simina și Mari s-au păruit și s-au înjurat! VIDEO INTEGRAL

Citeste si: Hamude, ”folosit” de o starletă XXX pe post de ”jucărie”! Cine este bomba-sexy care a profitat de concurentul de la ”Puterea Dragostei”?

Citeste si: Ai mai văzut-o pe Andreea Mantea aşa? Uite cum arată vedeta tv complet nemachiată! Îţi place cum îi stă?

fara descriere

Andreea Mantea i-a certat rău pe concurenții de la Puterea Dragostei

"Mi-ar fi rușine! Vi s-a spus câți oameni vă privesc. Vă comportați ca la piață. Dar la piață lumea nu se bate. Așa ceva am văzut în ringul de box. Acolo sunt niște reguli, acolo e un arbitru! Mi-e rușine! Nu mai vreau să văd așa ceva. Nu e normal! Nu e de râs, nu e de glumit! Ați venit să vă îndrăgostiți, ați venit să vă schimbați viața. Jigniri și bătăi! Câți ani aveți? De ce faceți asta? De ce trebuie să se ajungă la asta? Unde suntem aici? O să vă pară rău că v-a văzut o țară întreagă așa! Nu e vina noastră, dragi telespectatori! E vina lor! Noi vrem oameni care să ne arate puterea dragostei. De ce trebuie să ajungeți la bătaie? Discuții de grădiniță!", a spus Andreea Mantea în fața concurenților.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate