Reacția dură a lui Nicolae Guță când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer! Ce a spus despre fetița pe care o au împreună: "Să rezolvi problema copilului, să o crească..."

Nicolae Guță nu mai vrea să audă de fetița pe care o are cu Beyonce de România

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Nicolae Guță s-a certat cu Beyonce de România și s-a despărțit de ea și de atunci nu mai vrea să audă nici de fosta lui iubită, nici de fetița pe care o au împreună, micuța Anais.

Manelistul nu se mai interesează deloc de fetița lui cu Beyonce. Ba mai mult, acum câțiva ani, când fosta lui iubită era suspectă de cancer, Nicolae Guță i-a transmis un mesaj dur, spunându-i să nu se bazeze pe el pentru că nu se va ocupa de creșterea lui Anais.

Reacția dură a lui Nicolae Guță când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer! Ce a spus despre fetița pe care o au împreună: "Să rezolvi problema copilului, să o crească..."

"Dacă mori, nu mă interesează ce se întâmplă cu ce lași după tine. Să rezolvi problema copilului, să îl crească mama ta", i-a transmis Guță fostei iubite.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

La vremea respectivă, Beyonce de România era suspectă de cancer și aștepta cu mari emoții rezultatul investigațiilor făcute.

Citeste si: Ce a făcut Nicolae Guță cu primii bani câștigați din manele?

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă şi-a luat supermaşină de fiţe! Nicu a plătit o avere pentru noua lui jucărie!

Citeste si: Veste șoc pentru Nicolae Guță! A aflat că este suspect de cancer la gât

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicuşor Iordan! Cântăreţul încasează sume importante din mai multe locuri!

"Am mai avut probleme şi la sâni, dar si genital. Am mai fost suspectă de cancer. Ma doare acolo şi când mă spăl. Ma gândesc la copilul meu, nu la mine. Acum mă gandesc la cancer, la ce este în interior. Mă gândesc numai la Anais, nu mă mai gândesc la sâni, la reconstrucţie. Dacă este cancer ce o să mă fac? Ce o să facă copilul meu fără mine?", spunea atunci Mădălina, supranumită Beyonce de România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate