Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicuşor Iordan! Cântăreţul încasează sume importante din mai multe locuri!

Nicuşor Iordan câştigă bani şi de la Asociaţia pentru Drepturi de Autor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nicuşor Iordan câştigă bani pentru că este membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România - Asociaţia pentru Drepturi de Autor. Instituţia face plăţi regulate către membrii ei, iar numele lui Nicuşor Iordan apare pe o listă în care, în dreptul numelui său, este trecută o sumă brută de 658.31

lei. (vezi cum a desfiinţat-o mama lui Nicuşor Iordan pe fiica lui Aurelian Preda )

Citeste si:Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară avea trei surse de venit!

Citeste si:Ana Maria Preda, din nou în doliu! Artista este urmărită de necazuri la orice pas: „Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea”

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Ce ar scrie, de fapt, în testamentul lăsat de Aurelian Preda: ”A spus că nu a abuzat, nu a violat, nu a hărțuit”

Cântăreţului de muzică populară i s-a retras un comision de 98,74 de lei, încasând o sumă netă de 435,57 de lei.

Pe o altă listă, Nicuşor Iordan apare cu o sumă brută de 4.885 lei. După ce i s-a reţinut un impozit de 491 lei şi un comision de 732 lei, Iordan a încasat 3.662 lei. Aceasta nu era singura sursă de venit a lui Nicuşor Iordan. Artistul popular încasează cam 1.000 de euro pentru un recital la o nuntă, dar are şi o colaborare cu o televiziune folclorică.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicuşor Iordan.
E acuzat că i-a făcut avansuri sexuale Anei Maria Preda

Fiica lui Aurelian Preda, Ana Maria, îl acuză de câteva luni pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual de mai multe ori și că o obliga să spună în public că el este tatăl ei adoptiv. În declarațiile depuse la dosarul anchetei, Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani.

”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual.”, a povestit fata lui Aurelian Preda despre abuzurile la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea emoționantă din spatele fotografiei! Aurelian Preda l-a întrebat pe Mihai Constantinescu dacă i-a fost frică de moarte! Răspunsul e cutremurător

Moartea lui Aurelian Preda, declanșată de o eroare medicală? Ce spune medicul de la Viena? Dezvăluiri: artistul s-ar fi târât până la recepție să cheme ambulanța!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 19 Ianuarie 2021: astazi Balantele au parte de vesti bune

Orban e terminat! Cutremur total în PNL. Vor să-l dea jos de la şefia partidului

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Trebuie completat formularul 212. ANAF va fi cu ochii pe români

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies