Reactia dura a lui Teo Trandafir! Ii ia apararea lui Arsinel! Actorul a fost acuzat ca si-ar fi facut transplant inaintea unor oameni obisnuiti! “Intotdeauna s-a simtit si nedreptatit, si umilit pe nedrept si pus la zid pentru un lucru de care nu este vin

Teo Trandafir a vorbit pentru prima data despre suferintele prin care a trecut Alexandru Arsinel de cand si-a facut transplantul de rinichi! Acuzatiile aduse de anumite persoane l-au ranit pe marele actor, care, acum, la moartea Cristinei Stamate a rabufnit! “Unele jeguri din lumea noastra au navalit pe mine cand am facut operatia. Am si eu dreptul la viata ca orice om de pe strada”.

Autor: Cornelia Ionescu

Alexandru Arsinel a fost pus de nenumarate ori la zid dupa ce si-a facut transplantul de rinichi! Multi au considerat ca actorul ar fi trisat si, pentru sanatatea lui, ar fi tras sfori si s-ar fi operat inaintea unor persoane tinere si necunoscute publicului larg, doar pentru ca era un personaj celebru. (Cristina Stamare isi pregatise locul de veci la Bellu)

 

Ani de zile, vedeta teatrului de revista nu a dat nicio replica pe marginea acestui subiect, ci a preferat sa sufere in tacere si sa se prefaca, in fata oamenilor, ca nu il afecteaza deloc rautatile! Pana acum trei zile, cand la aflarea vestii ca si Cristina Stamate a murit, nu a mai putut si a spus tot ce avea pe suflet de atata timp.

Citeste si: Imagini emotionante! Cei doi fii ai lui Alexandru Arsinel, devastati de durere la inmormantarea Stelei Popescu! FOTO

“Unele jeguri din lumea noastra au navalit pe mine cand am facut transplantul. Cristina m-a aparat si a informat lumea ca si eu am dreptul la viata ca orice om de pe strada. A fost un om deosebit si o partenera exagerat de cinstita”, a declarat Alexandru Arsinel.

In apararea lui Arsinel a sarit si Teo Trandafir, care, intr-o declaratie emotionanta pentru WOWbiz.ro,

a spus ca regreta nespus moartea Cristinei Stamate si a Stelei Popescu, dar gandul ii este, in aceste momente, si la directorul Teatrului Constantin Tanase!

 

“Ne doare ca au disparut atat de repede Stela Popescu si Cristina Stamate! Insa, ma gandesc si la Alexandru Arsinel, cred ca este pe alta lume in momentul acesta! Ii rog pe toti sa se  puna si in locul omului care a pierdut cel mai bun prieten si partenerul de scena, dar si pe unul

dintre cei mai importanti actori din teatrul lui", a zis, cu voce trista, Teo.

Citeste pe pagina urmatoare cuvintele emotionante, dar si dure ale lui Teo Trandafir la adresa contestatarilor lui Arsinel!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies