Reacția fabuloasă a Alexandrei, polițista care a oprit în trafic un medic care tocmai ieșise din gardă: „Singur regret este că…”

Alexandra, o polițistă de doar 21 de ani, a adus lacrimi în ochii românilor, după ce povestea ei a devenit virală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alexandra, o polițistă de aproape 21 de ani, a întâlnit în trafic un medic care tocmai ieșise din gardă. L-a oprit pentru a verifica dacă prezența lui pe stradă este justificată și, când a aflat ce meserie are, și-a arătat respectul pentru munca depusă, mai ales acum, în plină pandemie de coronavirus, când viețile a mii de oameni depind de cadrele medicale.

Reacția Alexandrei i-a emoționat pe români

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a ministerului Afacerilor Interne și i-a impresionat pe români.

„Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic.

Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii.

Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:

- Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.

- Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.

În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.

- Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!

- Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani.

Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet.

Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si: Incredibil, care au fost ultimele cuvinte ale portarului Martin Tudor înainte de moarte! Un prieten a spus tot adevărul! Îi era frică de coronavirus

Mesajul a fost redistribuit de 11 mii de ori și peste 80 de mii de persoane au reacționat. Gestul făcut de tânăra polițistă Alexandra în fața medicului a stârnit admirația oamenilor, care au felicitat-o pe internet.

„Vedeți, de asemenea gesturi avem nevoie, în aceste vremuri. De atât și înseamnă imens... pentru noi toți, dar mai ales pentru noi, pe care ne numiți, cei din linia întâi!”, a transmis șefa de secție de la Spitalul de Boli Infectioase Brasov. „Aici este vorba despre cei sapte ani de acasa. Felicitari, Alexandra…Stimă și respect!”, a mai transmis un tânăr.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate