Reacția lui Bogdan Mocanu, după ce a recunoscut că o place pe Simina: „Odată ce ai ales speranța...”

Ce a scris Bogdan Mocanu pe pagina sa, după ce a recunoscut că o place pe Simina, fosta iubită a lui Jador.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La scurt timp după ce Bogdan Mocanu a recunoscut mai în glumă, mai în serios, că îi place de Simina, concurentul de la Puterea dragostei și-a luat prin surprindere fanii.

Zilele trecute, Simina a dezvăluit că Mocanu i-a spus că o place, dar că nu poate face pași spre ea din cauză că îl respectă foarte mult pe Jador, care a fost iubitul Siminei și care acum îi este lui cel mai bun prieten.

Citeste si: Accident cumplit în România. O mașină de lux, izbită în plin de tren! Ce s-a întâmplat cu șoferul

Citeste si: Tragedii de Rusalii! 21 de oameni au murit și 35 au fost răniți!

Citeste si: Criminala de la metrou, păzită zi și noapte de alte deținute! De ce se tem colegele ei de celulă

„Da, Andreea, încă îmi mai place Simina, ca iubită. Trei săptămâni s-a bătut cu capul de pereți că nu o plac, iar azi s-a găsit că o plac. Dacă mi-ar fi plăcut suficient de tare, nu aș fi ținut cont de Alex. Dacă facem un sondaj să vedem dacă ei se potrivesc, cred că s-ar auzi un mare nu. Dacă ar fi fost doi oameni și el îi spune mereu taci, nu face aia, nu e o relație toxică?”, a spus Bogdan Mocanu zilele trecute, iar Jador și Alex Zănoagă au reacționat, rând pe rând.

„Da, vreau să îl atac pe Bogdan, pentru că și el se bagă în relația mea. Se plictisește, că nu are relație. Nu este în stare să își facă, nu știe ce vrea. El mi-a zis că mă place, dar pentru că îl respectă pe Jador, nu face asta”, a mai spus Simina. 

Ce a scris Bogdan pe pagina sa

„Once you chose hope, anything is possible” (Odată ce ai ales speranța, orice este posibil), a scris Bogdan în dreptul unei fotografii cu el, de la piscină.

Concurentul a fost la un singur pas de a forma un pas cu Mary, însă a ales să se cupleze cu Roxana. Cei doi au fost împreună pentru câteva săptămâni, până când Roxana s-a sărutat la mare cu Andy și cu fostul ei iubit. După despărțire, Bogdan a încercat să se apropie în casa dragostei de Ana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate