Reacția Poliției Capitalei în teribilul caz de bullying la care a fost supus fiul cântărețului Gabriel Lăutaru! Băiatul ar fi fost otrăvit de colegii de clasă

Cazul șocant de bullying a cărui victimă a fost fiul solistului Gabriel Lăutaru ia amploare. Poliția Capitalei a anunțat că a început cercetările pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Fiul de 11 ani al lui Gabriel Lăutaru, fost solist al trupei Boombastic, a fost otrăvit de unul din colegii lui, conform interpretului. Micuțului i s-a pus dezinfectant de mâini în sticla de apă, substanță pe care băiatul a ingerat-o și a ajuns la spital. Polițiștii de la secția 25 au început cercetările în acest caz iar în această dimineață au mers la școala unde a avut loc incdentul.

fara descriere

”Urmare solicitărilor dumneavoastră cu privire la o postare pe o rețea de socializare, în care este relatat un incident petrecut intr-o școală situată în sectorul 6, vă, aducem la cunoștință urmatoarele:

La Secția 25 Poliție, în seara  de 06 martie, s-a prezentat un bărbat care a sesizat că fiul său, în timp ce se afla la școală, s-a simțit rău după ce a băut apă, existând presupunerea că a ingerat dezinfectant. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe (lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice)”, se arată într-un comunicat venit din partea Poliției Capitalei.

Gabriel Lăutaru: ”I-au luat sticla din ghiozdan și au turnat dezinfectant”

fara descriere

Fiul fostului solist al trupei Boombastic a fost otrăvit de unul dintre colegii lui din clasa a V-a, vineri, într-o pauză. Gabriel Lăutaru a povestit pentru WOWbiz.ro că băiatul său este o victimă a bullying-ului și că de mai multe ori i s-a umblat în ghiozdan și i s-au furat sandwich-urile. De data aceasta, gluma a mers însă mult prea departe.

Citeste si: Fiul fostului solist al trupei Boombastic a fost otrăvit la școală cu dezinfectant de mâini! O glumă sinistră care se putea transforma într-o tragedie! EXCLUSIV

Citeste si: Gabriel ex-Boombastic demontează acuzațiile: ”Nu escrocăm oameni, încercăm să-i ajutăm”! Fostul cântăreț participă activ în campania lui Alexandru Cumpănașu

Citeste si: Gabi, fostul solist al trupei Boombastic, foarte emotionat dupa vacanta petrecuta cu fiul sau: "Ultimele clipe cu tine, inimioara mea. Sper sa ne revedem cat mai curand posibil!"

”I s-a scos sticla cu apă din ghiozdan și i-au turnat dezinfectant peste apă. Apoi i-au pus sticla pe birou, iar când D. s-a întors din pauză a luat o înghițitură mare. După câteva minute, a început să simtă dureri abdominale și arsuri pe piept”, a povestit tatăl băiatului.

Gabriel Lăutaru spune că fiul său a fost văzut de profesoara de matematică, iar aceasta l-a trimis urgent la cabinetul medical. Acolo nu se afla însă nimeni, iar băiatul a făcut un atac de panică și și-a sunat părinții. Mama lui a ajuns la școală imediat și a apelat serviciul de urgență 112. D. și mama lui au ajuns imediat la spital, unde au fost internați.

fara descriere

”Seara, am mers la poliție și am făcut plângere penală. Poliția a declanșat o anchetă iar agenții au venit astăzi (luni, 09.03) la școală. Vreau să se afle adevărul, să știm cine a putut face așa ceva pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc niciodată. Copilul meu putea muri, iar acest lucru nu poate fi tratat de părinți ca o glumă între copii. Scopul meu nu este să fac rău copilului, vreau doar să se afle adevărul”, a mai declarat Gabriel Lăutaru pentru WOWbiz.ro.

Directoarea școlii: ”Și noi anchetăm cazul”

fara descriere

WOWbiz.ro a luat legătura și cu reprezentanții Școlii Gimnazială 172 ”Sfântul Andrei”, acolo unde a avut loc incidentul. Aceștia au declarat că în prezent s-a declanșat o anchetă.

”Noi cercetăm cazul. Din datele noastre, incidentul avut loc vineri, la ultima oră. Am început o anchetă internă iar poliția a venit în această dimineață. Pot spune că a fost un caz izolat”, a declarat Smaranda Partenie, director al Școlii Gimnaziale Sfântul Andrei din Capitală pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate