Reacţia şocantă a Ligiei de la Puterea Dragostei când Ella i-a spus că seamănă cu Bianca Drăguşanu! A desfiinţat-o pe divă! "Nu este un model pentru mine" EXCLUSIV!

Ligia de la Puterea Dragostei, comparată cu Bianca Drăguşanu! Vezi ce părere are despre controversata divă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Frumoasa Ligia de la Puterea Dragostei a fost în centrul atenţiei bărbaţilor încă de la casting-ul care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, la Bucureşti. Acolo, tânăra s-a împrietenit cu o altă clujeancă superbă, Ella, şi ea în sezonul al doilea al emisiunii matrimoniale fenomen.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Jador și Ella, noua concurentă de la Puterea Dragostei! Bruneta a recunoscut: „Ne-am văzut, e un...”

Ligia de la Puterea Dragostei, comparată cu Bianca Drăguşanu! "Suntem amândouă blonde şi avem extensii, dar în rest nu văd asemănarea"

fara descriere

Ei bine, printre altele, bruneta i-a spus amicei ei că seamănă puţin cu Bianca Drăguşanu, afirmaţie la care au subscris şi câţiva dintre băieţii care ascultau conversaţia lor. E Spre surprinderea tuturor însă, protagonista noastră nu a considerat că remarca respectivă a fost un compliment

"Mie nu îmi place de Bianca şi nu mi se pare că semăn cu ea. Suntem amândouă blonde şi avem extensii, dar în rest nu văd asemănarea. Nu este un model pentru mine şi nu vreau să fiu comparată cu ea. Eu sunt eu şi atât", a spus Ligia.

fara descriere

Cine este frumoasa Ligia de la Puterea Dragostei?

Ligia - Puterea Dragostei

Ligia Dolha (Ligi) are 27 ani, locuieste in Cluj-Napoca si e make-up artist. Spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul. “Inalt, inteligent și frumos”, asa ar trebui sa fie, in linii mari, cel care ii va cuceri inima. Ce nu accepta Ligia este sa fie inselata.

Citeste si: Dezvăluiri din casa Puterea Dragostei! Gestul uluitor făcut de Mocanu şi Jador pentru Bianca! Uite cum au încercat să o ajute! "Le este milă de ea"

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate