Dezvăluiri din casa Puterea Dragostei! Gestul uluitor făcut de Mocanu şi Jador pentru Bianca! Uite cum au încercat să o ajute! "Le este milă de ea"

Mocanu şi Jador, gest uluitor de dragul Biancăi! Uite cum au încercat să o ajute!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei a fost umilită de nenumărate ori în timpul emisiunii, iar totul a culminat cu conflictul major pe care l-a avut cu Roxana. Vulcanica şatenă nu a suportat să o vadă, prinsă în cătuşe de fostul ei iubit, Iancu, şi a atacat-o.

Mocanu şi Jador, gest uluitor de dragul Biancăi! "A fost înjosită în fel şi chip pe parcursul emisiunii, iar ea e doar un copil"

Ceilalţi concurenţi au reuşit cu greu să o scoată din "ghearele" tinerei, iar bruneta nu a mai putut şi a izbucnit în plâns. Se pare că după acest episod Jador şi Mocanu au încercat să le convingă pe fetele din casă să nu se mai comporte urât cu Bianca şi să nu o mai jignească, dar s-au lovit de refuzuri şi ironii din partea concurentelor.

Citeste si: Jador, în culmea fericirii! E numărul unu! "Am câştigat" Vezi mesajul emoţionant pentru susţinătorii lui!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

"Lui Jador şi lui Mocanu le este milă de Bianca şi o simpatizează. A fost înjosită în fel şi chip pe parcursul emisiunii, iar ea e doar un copil. Ei i-au luat apărarea de fiecare dată şi au încercat să le convingă pe fete să nu-şi mai bată joc de ea, dar ele nu au vrut sub nicio formă să-şi schimbe atitudinea. Efectiv, nu o suportă", a spus un fost concurent de la Puterea Dragostei, show-ul fenomen care a cucerit România.

Jador, mesaj emoţionant pentru fanii lui! Artistul are o relaţie specială cu "jadoraşii" lui!

În ultimele luni, Jador a lansat hit după hit şi a urcat vertiginos în topul celor mai iubiţi cântăreţi de muzică de petrecere. Are o sumedenie de spectacole atât în ţară cât şi în Diaspora şi câştigă din ce în ce mai bine. Pentru tot succesul de care se bucură, protagonistul nostru le mulţumeşte în primul rând fanilor şi susţinătorilor lui cu care are o relaţie specială.

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Am câştigat prietenia unor oameni minunaţi şi mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus. Datorită lor piesa "Inconştiento" este numărul unu, cum au fost şi cele anterioare", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Jador, moment ŞOCANT! Simina l-a invitat acum trei zile la hotel! "Am rămas pur şi simplu blocat" Dezvăluiri incredibile!

 

Galerie foto 
Citește și:

Incredibil, dar adevărat! Suma uriaşă strânsă de Jador în ultimele trei luni! La doar 25 de ani a intrat în topul celor mai înstăriţi cântăreţi de manele!

Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina! S-a ajuns prea departe! "De ce stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine?" EXCLUSIV!

Pătrunjelul, planta minune folosită incorect de români. Mihaela Bilic dezvăluie: Este mai bun ca citricile și spanacul. Iată cum trebuie consumat

Doamne, cât a ajuns să câştige Jador în doar trei zile! Suma este uriaşă! Toţi maneliştii renumiţi îl vor invidia! EXCLUSIV!

Bianca și Mocanu, cuplu-bombă înaintea finalei Puterea Dragostei?! Ce au spus amândoi: "Mi-e dragă Bibi"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies