Reacție dură a lui CRBL la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Nu totul se poate da la televizor”

Comportamentul Biancăi Drăgușanu într-o emisiune tv i-a șocat nu doar pe telespectatori, ci și pe colegii ei, CRBL fiind unul dintre cei care au avut reacții dure.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și sora ei au participat, pentru o scurtă perioadă, la un show extrem în Asia. Numai că modul în care s-a comportat vedeta i-a șocat pe toți. Punctul culminant a fost la finalul unei curse, atunci când în fața colegilor săi, dar și a întregii echipe de producție, Bianca Drăgușanu, furioasă la maximum a înjurat ca la ușa cortului.

fara descriere

 

CRBL și partenerul lui, Oase nu au înțeles reacția Biancăi.

”Ce cauți tu lângă noi, Bianca? Ce cauți tu aici? Nu înțeleg de ce. Că noi nu ne știm atât de bine. Și nu înțeleg de ce vii să înjuri toată echipa. Nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. (...) Păi, stai puțin, tu ești Bianca Drăgușanu și noi toți suntem niște proști”, a spus CRBL, șocat, în emisiunea tv.

Citeste si: Decizie neașteptată: Bianca Drăgușanu și sora ei, scoase de la "Asia Express"! Cine le-a înlocuit

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, reacție șocantă după intrarea lui Adrian în casă! Se lasă cu scandal?

Citeste si: Bianca Drăgușanu, răpusă! "Nu știu dacă o mai duc mult"

După difuzarea emisiunii respective, multe vedete au fost șocate de comportamentul Biancăi,de modul în care aceasta a vorbit și de cât de mult a înjurat deși știa că este filmată.

CRBL spune că a fost ”traumatizat” de Bianca Drăgușanu

Într-unul din live-urile sale, CRBL a explicat de ce a criticat-o pe Bianca și de ce a vorbit urât despre ea.

”Nu totul se poate da la televizor. Eu am fost traumatizat în momentul ăla. Am simțit că mă înjura pe mine. Adică, stai un pic: tu vii și ne înjuri pe toți? Păi suntem colegii tăi. Pe bune? Vii prima echipă și te apuci să înjuri în halul ăla?! Indiferent cât de greu ți-a fost!”, a spus CRBL într-un live în care explică de ce a fost șocat de Bianca Drăgușanu. ”Eu am spus exact ce am simțit. Toată lumea s-a bucurat că ne-a părăsit ”diva”, a mai spus CRBL.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate