Reacție șoc după moartea lui Marcel Toader: „Gunoaie ale societății”

O prietenă de-ale lui Marcel Toader a avut o reație șocantă pe pagina lui, după ce a aflat de moartea afaceristului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Marcel Toader a murit la vârsta de doar 56 de ani, după ce a suferit un infarct. În ciuda medicilor de la SMURD care au efectuat manevre de resuscitare timp de mai bine de 56 de minute, afaceristul nu a putut fi readus la viață și a fost pronunțat decesul.

În urma lui Marcel Toader a rămas mama lui, în vârstă de 80 de ani, fiul lui, care este încă la facultate, și zeci de prieteni și apropiați cărora nu le vine să creadă că nu-și vor mai petrece timp alături de el.

Citeste si: Silviu Prigoană, prima reacție după moartea lui Marcel Toader! Este dărâmat de durere: „Trebuia să ne întâlnim mâine”

Citeste si: Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

Citeste si: SMURD, prima reacție după moartea lui Marcel Toader! Cum l-au găsit medicii: „57 minute resuscitare, zero semne de revenire la viață”

fara descriere

Reacție șoc după moartea lui Marcel Toader

După moartea lui Marcel Toader, pe pagina lui au apărut zeci de mesaje din partea apropiaților și a cunoscuților.

O prietenă și-a exprimat și ea regretul, dar le-a și criticat dur pe persoanele care, de-a lungul timpului, l-au atacat pe afacerist.

„Frumosul meu, iartă-mă, iartă-mi cinismul, drum bun printre stele! Iar voi, bucătărese cu coate pe ferestre care îl judecați mereu cum voiați, sper că sunteți împlinite, gunoaie ale societății”, a scris Daniela, o prietenă de-ale lui Marcel Toader.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate