Silviu Prigoană, prima reacție după moartea lui Marcel Toader! Este dărâmat de durere: „Trebuia să ne întâlnim mâine”

Silviu Prigoană este dărâmat de când a auzit că bunul lui prieten, Marcel Toader, a murit. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a fost nașul de cununie al afaceristului atunci când el s-a însurat cu ultima lui soție, Maria Constantin.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Vestea morții lui Marcel Toader a căzut ca un trăsnet asupra tuturor cunoscuților. Deși avea un istoric bogdat de boli cardiace, nimeni nu se aștepta ca fostul soț al Gabrielei Cristea săs e stingă la vârsta de 56 de ani.

fara descriere

Silviu Prigoană, în stare de șoc după moartea lui Marcel Toader

Silviu Prigoană era unul dintre bunii prieteni ai lui Marcel Toader și este dărâmat de moarta lui. Nu îi vine să creadă că un infarct l-a răpus și spune că avea în plan să se vadă cu el.

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă.

 

fara descriere
Citeste si: SMURD, prima reacție după moartea lui Marcel Toader! Cum l-au găsit medicii: „57 minute resuscitare, zero semne de revenire la viață”

Citeste si: Moment emoționant la UNTOLD! DJ Don Diablo i-a dedicat o piesă Alexandrei, fata din Caracal care a fost răpită și ucisă cu sânge rece

Citeste si: „Pe soția lui a vrut să o arunce la câini!” Mărturisiri cutremurătoare despre Gheorghe Dincă, criminalul care a îngrozit România

A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinții să își îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ștafeta așa. Eu sunt șocat. În afară de condoleanțe, care e un șablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îți dai seama, e la facultate… Mi-a zis și Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav”, a spus Silviu Prigoană, conform Fanatik.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate