Reacții furibunde după ce mama copilului din Pecineaga a fost filmată la discotecă, la nici o lună de la moartea lui: „Rușine!”

Internauții au reacționat imediat după ce au apărut imagini cu mama copilului din Pecineaga dansând la discoteca din comună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

La doar trei săptămâni de la moartea lui Iulian, copilul din Pecineaga care a căzut într-un bazin cu dejecții, au apătut imagini revoltătoare. Mama lui a fost surprinsă sâmbătăt în timp ce dansa la discoteca din comună, iar imaginile au apărut pe internet.

„Uitați mama copilului de Pecineaga găsit mort. Rușine să-i fie! (...) E de sâmbătă seara filmarea asta. A filmat cineva și mi-a trimis-o. Au înnebunit, nu are nici 40 de zile de când i-a murit copilul și uite-o la discotecă”, a scris cel care a făcut imaginile publice.

fara descriere

Mama copilului din Pecineaga, criticată dur!

Mai multe persoane au criticat-o dur pe mama lui Iulian Alexandru Bițică, copilul din Pecineaga care a fost găsit mort pe data de 8 noiembrie.

„Cum să faci așa ceva când copilul tău este unde este?”, „Și în noaptea când a dispărut copilul lumea în sat zicea că ea era în discoteca și tatăl caută copilul disperat”, „Din cate imi amintesc eu, copilul era in grija tatalui, nu? O fi golanca si ea, că o mama nu face asa ceva dupa moartea copilului sau, însa nu era ea responsabila de copil, ci tatal acestuia”, sunt câteva dintre mesajele care au apărut pe Facebook în dreptul imaginilor.

Citeste si: Ultimele amănunte despre ce se întâmplă cu trupul lui Cornel Galeș! ”Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, lucrurile lui rămân acolo”

Citeste si: Zvonuri false lansate de o publicație, despre Cornel Galeș: "Am vorbit cu Galeș aseară, era foarte obosit. E în viață, a rămas fără baterie la telefon"

Citeste si: Anca Serea nu mai face face față cu cei șase copii. Adi Sînă a lăsat-o singură: „Crezi că e simplu?”

Mulți dintre cei care au văzut filmarea i-au adresat cuvinte greu de reprodus femeii și au spus că nu poate fi numită mamă, dacă se distrează la doar trei săptămâni de la trecerea în neființă a lui Iulian Alexandru Bițică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate