Regulie pentru obținerea permisului auto, schimbate radical! Ce nu mai poți face de azi

Ce se întâmplă cu cei care vor să ia permisul auto. Vestea i-a înfuriat pe instructorii auto.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Regulie pentru obținerea permisului auto se schimbă. Cel puțin, potrivit prefectului Capitalei, Sever Romulus Stana, vor exista alte reguli în București pentru cei care vor să urmeze școala de șoferi.

Acesta a emis ordinul care reglementează zonele în care sunt examinați cursanții care au urmat cursurile școlii de șoferi. Potrivit acestui ordin, zona Bucureștii Noi, acolo unde cei mai mulți cursanți din Capitală făceau orele de condus, a fost închisă pentru practică.

Citeste si: Gest emoționant pentru Răzvan Ciobanu, la o lună de la plecare lui dintre noi

Citeste si: Ce a apărut pe pagina Luizei, tânăra din Caracal care este de negăsit de o lună! Colegii au rămas încremeniți

Citeste si: Mesajul sfâșietor al soției lui Jose Antonio Reyes, după accident: „Ai luat cu tine dorința mea de a trăi”

Cu toate acestea, traseul de examen a rămas același, iar elevii care urmează să susțină zona practică în zonă nu vor fi familiarizați nici cu străzile, nici cu semnele rutiere de pe aceste străzi. Practic, elevii urmează cursurile în alte zone ale Capitalei, dar polițistul examinator îi duce tot în zona Bucureștii Noi.

Cum au reacționat instructorii auto

În regulile școlilor auto, cursanții merg alături de instructor în ultimele patru ședințe pe traseul de examinare pentru a se familiariza cu zona, iar ordinul prefectului va împiedica acest lucru.

Potrivit romaniatv.net, mai mult de 50 de instructori auto au mers la Prefectul Capitalei pentru a cere explicații, fără niciun răspuns, însă.

Instructorii auto îl acuză pe prefect că a luat această decizie la comanda deputatului Petre Florin Manole, care locuiește în zona Bucureștii Noi și care s-a arătat deranjat de modul în care se desfășoară traficul în zonă din cauza cursanților.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate