Remus Rădoi a comis-o grav! Poliția a luat măsuri cu efect imediat

Remus Rădoi a rămas fără mașină după ce a fost oprit în trafic de către agenții rutieri. Aceștia au constatat o serie de nereguli. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Remus Rădoi a comis-o grav! Poliția a luat măsuri cu efect imediat

Ilegalități în șir pentru Remus Rădoi

Remus Rădoi, unul dintre personajele-cheie din cazul Caracal, cunoscut drept „Codiţă“ în scandalul interlopi-poliție din orașul-minune, a fost oprit în trafic, miercuri-dimineaţă, 18 martie 2020, de poliţiştii din Olt. Astfel, s-a constatat că Remus Rădoi se afla la volan, deşi avea permisul suspendat.


In articol:

Poliţiştii au decis să îi rețină omului de afaceri maşina, un Rolls Royce, pentru că plăcuţa de înmatriculare a maşinii, montată pe partea din spate, nu corespundea caracteristicilor legale.

Mult mai grav este că Remus Rădoi conducea liniștit mașina de lux, deși are permisul suspendat. Alături de un proces pe rol, tot pentru conducere cu permisul suspendat.

„În seara de 17 martie a.c., poliţiştii rutieri au continuat să acţioneze pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru depistarea celor care încalcă normele privind circulaţia pe drumurile publice, punând în pericol participanţii la trafic.

Altfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic, la intersecţia Drumului Naţional 65 cu Drumul Judeţean 677, pe raza comunei Slatioara, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Piatra-Olt către Slatina, având dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, poliţiştii au reţinut plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, întrucât una dintre acestea nu era conformă cu standardul, autovehiculul fiind imobilizat. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost 0“, a transmis IPJ Olt, precizând că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de "conducerea unui vehicul fără permis de conducere", au constatat polițiștii. 

Remus Rădoi, „jupânul” orașului Caracal

Remus Rădoi a ajuns din nou în atenţia publică vara trecută, odată cu scandalul iscat de amănuntele operaţiunii de căutare a Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, Remus Rădoi făcând publică o conversaţie pe what s app purtată cu adjunctul IPJ de la acea dată, Nicolae Alexe.

Rădoi era solicitat de Alexe să furnizeze informaţii care să-i ajute pe poliţişti să-l găsească pe răpitorul Alexandrei, în baza unei colaborări mai vechi a omului de afaceri cu oamenii legii.

Nu cu ult timp în urmă, la Caracal s-au desfăşurat şi mai multe percheziţii la firmele de pază administrate de Rădoi, într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal legat de folosirea de agenţi de pază angajaţi fără forme legale.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate