Cursul valutar pe 18 martie. Surpriza creată de dolarul american

Cursul valutar pe 18 martie. Banca Națională a României a transmis prin cursul de referință afișat în această dimineață, valoarea tuturor monedelor

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cursul valutar pe 18 martie. Surpriza creată de dolarul american

Cursul valutar 18 martie. Cât este Euro

Cursul valutar pe 18 martie. Euro este din nou în creștere și a sărit de pragul de 4,8 lei.


In articol:

Specialiștii susțin că, în următoarea perioadă, euro o să fie într-o continuă creștere. Azi, 18 martie, moneda europeană a depășit pragul de 4,8 lei și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline, care este și ea în pantă crescătoare. Pe de altă parte, dolarul american scade!

Citeste si: Gigi Becali, mai generos ca niciodată! Continuă să doneze pentru Institutul „Matei Balș”, în plină pandemie de coronavirus: „Facem în fiecare zi câte 5000 de măși și halate”

Citeste si: Băsescu vine cu o informație-bombă. Câte victime a făcut COVID-19 în România?

Curs BNR euro

Azi, 18 martie, un euro a crescut și specialiștii sunt de părere că la fel se va întâmpla și în zilele următoare. Moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea afișată în zilele trecute.

1 euro = 4.8491 lei

Citeste si: Atac în toiul nopții! SUA, țintele trei rachete. Breaking News

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de euro, dolarul american scade azi și înregistrează o valoare mai mică, pierzându-și destul de mult din valoarea înregistrată ieri, 17 martie.

1 dolar american = 4.3944 lei

Citeste si: Costin Gheorghe, jurnalul unei vedete de la Exatlon în autoizolare! Ziua a doua! ”Nu aș fi crezut niciodată că este atât de rău și de greu să fii singur”

Citeste si: Imagini dramatice cu familia Anei Pal. Faimoasa are o poveste de viață cutremurătoare: „Copilăria ei a fost foarte grea”

 

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro, lira sterlină crește și ea azi, 18 martie și înregistrează o valoare mai mare decât în zilele precedente. Cu toate acestea, valoarea monedei se poate modifica până la ora 13, atunci când va fi afișat cursul valutar fix al acestei zile.

1 liră sterlină = 5.3219 lei

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate