Rețeta specială de burgeri concepută de Chef Cătălin Scărlătescu. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie.
Rețeta specială de burgeri concepută de Chef Cătălin Scărlătescu. Vezi aici care sunt ingedientele de care ai nevoie și ce pași trebuie să urmezi pentru a pregăti cel mai gustos burger.
Rețeta specială de burgeri concepută de Chef Cătălin Scărlătescu
Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, datorită rețetelor sale clasice și nu numai, atât din bucătăria tradițională cât și din afară.
Una dintre cele mai vestite rețete ale sale este cea de burger, cu ingrediente atent selectate, care promite un gust desăvârșit. Iată care este rețeta concepută de Chef Cătălin Scărlătescu.
Pentru un burger de excepție, Scărlătescu are grijă de fiecare dată să aleagă cele mai bune ingrediente. În plus, acesta susține că textura chiftelei din carne este foarte importantă pentru preparatul său.
„Prima dată este importantă sursa de carne, după care trebuie să știi să dozezi grăsimea din interior.
Aici mulți greșesc. Dacă bagi doar carne, ai o chiftea foarte uscată, trebuie să știi ce grăsime să bagi.
Nu sunt nebunul care bagă 100 de condimente, eu mor când îi văd pe alții că pun și de aia, și de aia, trebuie cât mai simplă, sare și piper. Apoi, e important să știi cum să alegi sosurile, un barbeque bun, o maioneză bună, după care ai roșia, foarte clasic, foaia de salată, castravetele murat.
Dulceața de ceapă trebuie să știi să o faci. Dacă nu ai scăpat puțin lichior de cireșe, degeaba. Pe urmă, e foarte simplu. Eu le dau drumul la grătar și nu au cum să greșească. O să-mi iasă toți la fel, cu același gust. ”, a spus Cătălin Scărlătescu, în cadrul unui podcast cu Mihai Morar.