
Reţete de post: Cum se pregăteşte orezul cu năut
125 gr orez
250 gr năut
1 lingură ulei
1 ceapă albă
175 ml supă de legume
Mod de preparare orez cu năut de post
Năutul se lasă de seara la înmuiat în apă rece, a doua zi se scurge şi se pune la fiert timp de aproximativ 60 de minute.
Se căleşte ceapa tăiată mărunt, iar când se înmoaie, se adaugă şi orezul în cratiţă. După 2-3 minute se pune şi năutul bine scurs. Se amestecă, apoi se toarnă treptat supa de legume. Când orezul s-a fiert, se ia de pe foc, se lasă puţin să se răcească, apoi se serveşte.
Orezul cu năut de post este foarte bun de servit cu ceapă roşie. Poftă bună!


Citește și:
Reţete de post: Dovlecei a la grec
Reţete de post: Prăjitură cu miere şi vin
Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!
Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni
A fost descoperit elixirul tinereții. Îmbătrânirea ar putea să fie un proces reversibil