Reuniune de gradul 0 între Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey

Ce au făcut Nedim, Cenk, Cemre și Ceren, îndrăgitele personaje din serial, pe perioada carantinei

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Ce au făcut Nedim, Cenk, Cemre și Ceren, îndrăgitele personaje din serial, pe perioada carantinei

Berker Güven, tânărul actor care interpretează personajul Nedim, din serialul “Nemilosul Istanbul” și-a strâns prietenii din serial și a organizat, în mediul online, o întâlnire fascinantă de-a dreptul, împreună cu aceștia.

Lui Berker Guven i s-au alăturat Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey, întâlnire care a fost transmisă în direct pe canalul YouTube.

Berker Güven a avut o conversație plăcută cu colegii săi din îndrăgita producție “Nemilosul  Istanbul”, iar unul dintre momentele urmărite la intensitate maximă de către fani a fost acela în care Nedim, Berker Güven, și Cenk, Ozan Dolunay au <recunoscut> că sunt prieteni buni, dincolo de micul ecran.

Citeste si: Simay Barlas, Damla, din "Nemilosul Istanbul": "Sunt pasională ca o femeie Taur!"

Citeste si: Aniversarea atipica a frumoasei actrite Sera Kutlubey, Cemre, din “Nemilosul Istanbul”

Citeste si: Băsescu, declarație de război pentru vecinii României! Cum vor reacționa Iohannis și Putin - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Un fan le-a transmis celor doi îndrăgiți actori: „Am văzut o prietenie foarte frumoasă între Ozan Dolunay și Berker Güven. Prietenia lor este atât de frumoasă. (…). Ce bine că s-a făcut o astfel de emisiune” a comentat acesta.

Berker Güven, care a fost foarte emoționat datorită acestei prime transmisii live, a declarat că în special Sera Kutlubey și Ozan Dolunay i-au fost de mare ajutor și au fost întotdeauna alături de el, în proiectul “Nemilosul Istanbul”.

Mai mult, cei patru tineri actori le-au dezvăluit fanilor ce au făcut ei pe durata carantinei. Astfel, Berker Güven spune că și-a descoperit o serie de hobby-uri: „Am devenit un obsedat al hobby-urilor. Am facut câte ceva toată ziua. Am început să pictez, mi-am cumpărat o chitară. Încerc să cânt la acest instrument și iau lecții de pe internet”, a spus actorul.

Bahar Șahin a mărturisit că a ieșit rar din casă și doar pentru strictul necesar, de frică virusului: „Am mers la piață o dată pe săptămână. Mă simțeam în pericol la Supermarket, îmi era frică să merg acolo, iar la piață am mers o dată pe săptămână, doar pentru strictul necesar”, a spus Bahar.

Frumoasa Sera Kutlubey le-a împărtășit fanilor că, tot în această perioada, ea s-a <refugiat> în cărți, preferând să citească în majoritatea timpului, iar Ozan Dolunay și-a îndreptat atenția către muzică, lectură și … gătit: „Am devenit  obsedat de muzică, cânt la chitară. (…) Am citit multe cărți … am încercat să-mi fructific cât mai bine timpul petrecut acasă. M-am apucat chiar sa gătesc, și chiar îmi place”, a spus Ozan.

Pe cei patru tineri actori, Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey, îi puteți urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, în “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Sursa: https://televizyongazetesi.com/berker-guven-hobi-ozan-dolunay-ise-yemek-yapma-manyagi-oldu/1211760

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Prognoza meteo ANM de Crăciun în România! Meteorologii dau o veste cruntă. Ce vor păţi românii de sărbători

Alimentul din Biblie care întărește tot organismul: Are beneficii uluitoare și poate fi cumpărat din orice supermarket

Vărul lui Duduianu rupe tăcerea! Cum a murit tatăl lui Emi Pian, în închisoare? ”Mergem să-l aducem de la Colibași”

Irina a fost bătută de iubit pentru că a refuzat să facă amor cu un prieten de-al lui ”Mi-a dat să mănânc sare cu lingurița și mi-a interzis sa beau apă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies