Costin Mărculescu a salvat un câine dintr-un şanţ înzăpezit şi l-a luat definitiv la el acasă: “Este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”

Costin Mărculescu a salvat un câine dintr-un şanţ, acum doi ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Costin Mărculescu a salvat un câine dintr-un şanţ în timpul iernii teribile de acum doi ani. Actorul a luat căţeluşul alb din zăpadă şi l-a dus la el acasă, oferindu-i un adăpost permanent. (vezi motivul pentru care Costin Mărculescu a fost executat silit)

Citeste si: BOMBA. Mireasa lui Costin Marculescu a FUGIT de-a acasa cu banii si cadourile de la nunta!

Citeste si: Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Citeste si: Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică Junior, care atunci când erau iubiți a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public”

“Astăzi, 2 Februarie, se împlinesc fix doi ani de cănd din viscol ger zăpadă furtună ploaie cu gheață l-am luat din șanț pe Maxy care este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”, a postat Mărculescu.

fara descriere

Costin Mărculescu a salvat un câine dintr-un şanţ: „Ai făcut cel mai minunat gest din viața ta!" 

„Ai făcut cel mai minunat gest din viața ta!!! Sunt convinsă că știi asta !!!...Esti un om cu suflet de aur bravo ție...Felicitari!Sa fiți sanatosi împreună!..Mai sunt si câini fericiti!”, au reacţionat amicii actorului.

„Pe 1 Ianuarie așa cum e scris în cartea de sănătate puiuțul meu Maxy împlinește 2 anișori. Să fii sănătos tăticul tău va avea toată viața grijă de tine. La mulți ani maxy meu frumos!”, a mai scris Mărculescu la începutul anului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate