Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită! Actorul trebuie să plătească băncii datoria de 6.619 lei, dar şi dobânzi şi penalităţi!

Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită pe care a cerut-o banca la care s-a împrumutat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită pe care a solicitat-o banca la care actorul a făcut un credit în 2016. Dosarul, dechis pe 30 iunie 2017, s-a judecat la Judecătoria Sectorului 6, iar pe 6 iulie 2017, decizia i-a fost defavorabilă lui Mărculescu: „Încuviinţează executarea silită în dosarul de executare nr. 602/2017 a titlului contract Linie de credit şi garanţie Extra’Rol nr. 2504776/18.01.2016, la cererea creditoarei ING BANK NV AMSTERDAM SUCURSALA BUCUREŞTI împotriva debitorului MARCULESCU COSTIN, prin toate formele prevăzute de lege”. (citeşte acuzaţiile incredibile pe care Mărculescu i le-a adus lui Ştefan Bănică Jr după decesul Tamarei Buciuceanu)

Citeste si: Costin Mărculescu: ”Fosta soție a lui Mihai Constantinescu mi-a fost amantă”! Actorul anunță data lansării cărții autobiografice care va cutremura showbizul

Citeste si: Costin Mărculescu a fost asaltat de fanii lui Ştefan Bănică jr după ce l-a acuzat că nu a iubit-o pe Tamara Buciuceanu: „Dacă vrei publicitate, încearcă să te mai...”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită: "Fără cale de atac" 

„Autorizează creditorul, prin intermediul executorului judecătoresc, să treacă la executarea silită a obligaţiei debitorului de a plăti suma de 6619,47 de lei, principal, dobânzi şi penalităţi, în temeiul titlului executoriu anterior-menţionat, la care se vor adăuga cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac. Dată în cameră de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 06.07.2017.”, au hotărât judecătorii. Cu toate acestea, executarea silită a fost pusă în aplicare de-abia după decizia Judecătoriei, din iunie 2019: “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019”.

Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită. Şi firma lui a avut datorii

Costin Mărculescu a mai fost implicat într-un proces. Presa a relatat, toamna trecută, că Mărculescu s-a trezit cu o citaţie la un proces în care creditorii au solicitat validarea popririi la locul de muncă.  Creditorii au deschis procesul după ce au transmis mai multe somaţii la "Compania Artistică Costin Mărculescu SRL" , iar societatea nu a oferit nici un răspuns. Prin urmare, banca i-a deschis un nou proces lui Mărculescu, pentru a-i putea lua o treime din veniturile încasate în calitate de administrator al firmei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii! Vezi câţi bani cere Costin Mărculescu!

Costin Mărculescu, dezvăluiri intime despre Bianca Drăgușanu și mai multe vedete! A fost și amantul soției lui Mihai Constantinescu

Leguma care te ajută cel mai mult să slăbești: Acționează ca o sugativă pentru grăsimi, toxine și apă în exces. Consum-o mai des

Ce a făcut Costin Mărculescu după ce i-a speriat pe toţi vorbind despre moarte? A stârnit panică printre apropiaţii lui şi a luat această decizie! EXCLUSIV!

Mesajul cutremurător al lui Costin Mărculescu. Prietenii lui s-au speriat groaznic. Artistul se gândeşte la moarte!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies