Rică Răducanu i-a rupt coastele Corinei Chiriac! Cum a fost posibil

Rică Răducanu a răspuns la cele mai incomode întrebări!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Rică Răducanu, o legendă a fotbalului românesc, a fost pus în dificultate! Bărbatul a trebuit să răspundă la trei întrebări care au fost alese chiar de el din bol. Oare cum s-a descurcat?

Întrebarea 1: Ce formule de agățat foloseați în tinerețe?

Rică Răducanu: ”Eu eram cu ciocolata, ciocălăți și savarină. La cofetărie și suc de un leu”

Citeste si: Oana Lis a ajuns la fundul sacului? Așa s-a pozat soția lui Viorel Lis

fara descriere

Întrebarea 2: Ați fost părăsit de vreo iubită? Cum? Ce v-a zis?

Rică Răducanu: ”Eram în Giulești acolo, vai de capul meu. N-aveam nicio șansă, vezi Doamne. M-am dus la Casa de cultură și eram cam negru la culoare, habar n-am, și mă  învăța mama să dansez cu ele. Acolo, veneai cu părinții. Și când m-am dus acolo, m-am enervat rău atunci, m-am dus la una și am zis <<domnișoară, îmi dați voie să...>> și mi-a zis <<Ce vrei mă? Pleacă dracu'>>. M-am enervat, am zis nu ajung și eu ceva în viața mea? M-am simțit foarte nasol”

”Jucam meciuri de fotbal pe stadion, artiștii cu o echipă de fotbal. Și arbitrii de centru erau Stela Popescu și frumoasa asta a lui Bibanu, și Corina Chiriac. Ea a crezut că o iau în brațe și am strâns-o și i-am rupt coastele, am dus-o la spital, ce am pățit și cât m-a înjurat”, a mai povestit Rică Răducanu.

Citeste si: Fiica lui Ion Ţiriac arată senzaţional în costum de baie! Frumoasa Ioana face senzaţie pe plajele din Miami! FOTO

Întrebare 3: Care e cel mai penibil moment trăit în compania unei femei?

Rică Răducanu: ”Eu, pe timpuri, ținând cont că trebuia să fiu slab așa, și am luat niște pastile și m-am dus cu fata și m-a luat...”

Citeste si: El este singurul fotbalist român suspendat pe viaţă pentru trucare de meciuri! Acuzat pe nedrept, Vasile Gergely a fost reabilitat ulterior în Germania

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate