Ricardo aruncă bomba la două săptămâni de la ieșirea din casa Puterea dragostei "M-am despărțit de Raluca! Și-a sunat fostul iubit"

Scandalul de care nimeni nu a știut la Puterea dragostei a fost dezvăluit de Ricardo la ieșirea Ralucăi din casă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Ricardo și Raluca formează un cuplu frumos, însă, pe tot parcursul șederii în casa Puterea dragostei, legătura lor a fost una pe muchie de cuțit.

Este arhicunoscut faptul că tinerii s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori, iar disputele lor, de multe ori, s-au lăsat și cu lacrimi. "Eu sunt mai gelos, posesiv, îmi place ca femeia de lângă mine să aibă privirea doar într-un singur sens, să nu se uite nici în stânga, nici în dreapta. Acesta este felul meu de a fi, nu am ce face. Poate tocmai de aceea, m-am ciondănit cu Raluca în show. Îmi era greu să suport multe lucruri. Din fericire, am trecut peste ele și, acum, suntem o pereche fericită", a declarat Ricardo într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro.

Citeste si: Andy de la Puterea dragostei şi-a mai făcut un tatuaj: "Doare puţin, dar sunt învăţat cu acele"

Citeste si: Revoltător! O bătrână din Constanța a fost lăsată fără casă și abandonată în munți de un preot

Citeste si: Cumplit! O polițistă gravidă în 6 luni a fost luată la bătaie, după ce a fost trimisă de șef să aplaneze un conflict! Când a ajuns, a avut un șoc

Ricardo s-a despărțit de Raluca la Puterea dragostei! ”I-am șters toate pozele de pe Instagram”

Cu toate acestea, în premieră pentru WOWbiz.ro,  fostul concurent a făcut o dezvăluire uluitoare. Ricardo s-a despărțit de Raluca la Puterea dragostei fără ca nimeni să știe."Am fost foarte supărat pe ea, în perioadă Paștelui. Ne-am certat, fiindcă și-a sunat fostul iubit. Nu am acceptat și i-am șters toate pozele de pe Instagram. Atât am fost de supărat. Nimeni nu a știut însă de separarea noastră. Am stat o vreme despărțiți, dar apoi, cum suntem noi, ne-am împăcat și am dat totul uitării", a povestit tânărul la WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate